facebook

Koskenlaskuretki - Luonnon oma vuoristorata

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Vuoristoradan parhaat paikat ovat eturivissä – varaa paikkasi ajoissa!

Ohjelma alkaa kokoontumisella soittoruokala Kiroilevassa Kokissa, jossa nautitaan tervetuliaiskahvit  ja jaetaan retkelle kuuluvat varusteet. Tämän jälkeen siirrytään yhteiskuljetuksella retken lähtöpisteeseen Ahvionkoskelle, jossa opas käy lävitse turvaohjeistuksen ja opettaa lautan käsittelyä. Sitten onkin vuorossa seikkailumatka Kymijoen vapaina virtaavien koskien kiehtovaan maailmaan.

Etelä-Suomen paras koskenlaskureitti sisältää Ahvion- ja Pernoonkosken pärskyvät ja Kultaankosken maltillisemmin virtaavat kosket. Lämpimän veden aikana Kultaalla voi turvallisesti myös pulahtaa koskeen uimaan.

Retki päättyy Pernoonkosken alle. Tästä jatketaan yhteiskuljetuksella takaisin soittoruokala Kiroilevaan Kokkiin.

Palvelukielinä on suomi ja englanti.

Tämä tarjous sisältää:
  • Koskenlasku usean kosken läpi.

Tärkeää:

Alaikäraja on 7 vuotta. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus. Alkoholin vaikutuksen alaisena ei voi osallistua. Jos sää on koskenlaskuun soveltumaton, retki siirretään toiseen ajankohtaan. Ukkosmyrsky, rajuilma, pimeys tms. voivat olla perusteita aktiviteetin peruuntumiselle. Yhteen lauttaan mahtuu enintään 11 henkilöä. Lauttoja on käytettävissä 3 kpl.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Elimäentie 54, 46910 Anjala
Kesto: 1,5-2 tuntia
Henkilöt: 9 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Kymenlaakso
Kaupungit Suomessa: Kouvola
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

330,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +330

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Seikkailuviikari
+358 500 862 862
Google 4.8 / (10)
  • Seikkailuviikareiden kolmen kosken koskiretki oli mieleenpainuva ja hauska kokemus. Olimme 10.6.2023 viettämässä yhden perheenjäsenemme synttäreitä 6 aikuista ja 2 lasta (10-12v.). Perheen vanhin jäsen (61v.) ja nuorin lapsi istuivat keskellä kumivenettä, 6 muuta meloivat kippari Timon ohjeistuksella. Nuorinta ja vanhinta jännitti valtavasti, mutta Timon erinomaisella opastuksella tiimi toimi moitteettomasti, jännitykset hellittivät ja tuloksena oli mahtava elämys. Retki oli hyvin suunniteltu, helppo varata, hinta-laatusuhde kohdallaan ja Kymenlaakson kaunis luonto hiveli sielua ja silmiä. Tämä retki sopii hyvin perheille (ei aivan pienille lapsille), ystäväporukoille, tyhy-päiviin jne. Ja tottakai kastuimme jonkin verran hyvistä varusteista huolimatta! Kiitos, kippari Timppa ja Seikkailuviikareiden Kari We were a family with 6 adults and two kids aged 10 and 12 participating in Seikkailuviikarit "3 Rapids Trip" in June, 2023. Very well organized trip. Excellent skipper Timo guided us to work as a team. Excitement, fun and a feeling of togetherness. We warmly recommend this trip to families, friend groups etc. Thank you very much, skipper Timppa and Kari from Seikkailuviikarit
  • Erittäin asiallinen kalustovuokra ja jouheva varaus! Vahva suositus. Ens kerralla kajakit samalta toimijalta
  • Poikkeuksellisen hyvä, ystävällinen ja joustava palvelu, kiitos! Tiedän, mistä seuraavallakin kerralla varaan kajakit.
  • Olipa mukavasti järjestetty retki. Todella symppis meininki.5/5.
Kommentit