MITEN LAHJAKORTTIA KÄYTETÄÄN?

Lahjakortti sisältää kaikki tarvittavat tiedot palvelusta ja siitä, miten rekisteröidyt käyttämään sitä. Jokaisella kortilla on yksilöllinen numero, jonka perusteella sen pätevyys ja aitous määritetään. Se on toimitettava palveluntarjoajalle määrätyllä tai sovitulla tavalla ennen palvelun käyttöä.

VOINKO MUUTTAA LAHJAKORTTIA?

Katso lahjakortin muuttamisehdot

VOINKO PIDENTÄÄ LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOA?

Katso lahjakortin voimassaolon pidentämisen ehdot

MISTÄ VOIN NÄHDÄ MITÄ LAHJASETTI SISÄLTÄÄ?

Luettelot lahjasarjoista ovat osoitteessa https://lahjojensaari.fi/86-lahjasetit vasemmalla puolella.

MITEN KÄYTETÄÄN KOKEMUSKAUPPA.COM LAHJATARKISTUSTA JA LAHJASETTEJÄ?

 • Valitse haluamasi palvelu(t)
 • Napsauta "OSTA LAHJA"
 • Kirjoita ostoskorin ruutuun "LAHJANTARKISTUS / SETTI", tarkista varauskoodi ja napsauta "KÄYTÄ" ja "VARAA JA JATKA".
 • Kirjoita seuraavassa vaiheessa yhteystietosi - nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Nämä tiedot eivät näy lahjakortissa. Tai kirjaudu tilillesi.
 • Klikkaa "TALLENNA JA JATKA".
 • Valitse lahjakortin toimitus - Tulostan sen itse.
 • Jos valitsemiesi palveluiden arvo on suurempi kuin käytettävissä olevan kortin arvo, valitse sinulle sopiva maksutapa.
 • Jos lisämaksua ei vaadita, klikkaa "HYVÄKSY TILAUS"
 • Kun tilauksesi on vahvistettu, uusi lahjakortti lähetetään 1 työpäivän kuluessa määrittelemääsi sähköpostiosoitteeseen.
 • Kun lahjakortti tai lahjasetti on vaihdettu, uusi lahjakortti voidaan lähettää lisämaksusta kuriirien, Omnivan postiautomaattien kautta tai noutaa noutopisteeltä. Jos haluat lähettää kortin kuriiripalvelujen kautta tai noutaa keräyspisteistä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse posti@kokemuskauppa.com
 • Voit mennä palveluntarjoajan luokse vasta, kun olet saanut uuden lahjakortin valitsemaasi palvelua varten sähköpostiosoitteeseesi. Sieltä löydät yhteystiedot palvelun varausaikaa varten. Valittu uusi lahjakortti on voimassa yhtä kauan kuin sinulla on jo aiemmin ollut.
 • Kun rekisteröit lahjasetin tai KokemusKauppa.com -lahjatarkistuksen valitulle palvelulle, jos siellä on 1 ct. hintaero, hinta pyöristetään asiakkaan hyödyksi. (Esim. lahjapaketin ollessa 29,99 euroa / lahjasekki, asiakasta ei vaadita maksamaan yhden sentin eroa, kun se vaihdetaan palveluun, joka maksaa 30 euroa.)
 • Valittu kuponki on voimassa yhtä pitkään kuin lahjakortti / paketti.
 • Sinun on vaihdettava lahjakortti valitsemallesi viihteelle yhden ostoksen aikana. Käyttämättömän lahjakortin summa peruutetaan. Alennuskoodeja ei voi käyttää lahjakortin vaihdon yhteydessä.
 • Lahjasetti tai -kortti eivät ole vaihdettavissa KokemusKauppa.com -lahjasekkiin tai -sarjaan, julkaisutilauksiin tai Knygos.lt-lahjatarkistukseen.

KUINKA KAUAN LAHJAKORTTI ON VOIMASSA?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, ellei lahjakupongissa toisin mainita. Ilmaisua "Voimassaoloaika" voidaan käyttää lahjakupongissa "Kausiluonteinen" -sarakkeessa ilmoitetun palveluajan mukaan. Jos lahjakortillasi ei ole voimassaoloaikaa, voit tarkistaa sen linkistä: www.kokemuskauppa.com/lahjat-itsepalvelusta

VOINKO PALAUTTAA LAHJAKORTIN?

Ostettu ja käyttämätön KokemusKauppa.com -lahjakortti tai kuponki voidaan palauttaa 15 (viidentoista) kalenteripäivän kuluessa ostopäivästä. Asiakkaan tulee lähettää vapaamuotoinen palautuspyyntö kirjoittamalla viesti osoitteeseen posti@kokemuskauppa.com ja ilmoittamalla palautuksen syy ja kortin yksilöllinen varauskoodi. Jos lahjakortti maksettiin käteisellä, asiakkaan on toimitettava ylimääräinen alkuperäinen ostokuitti tai kopiot siitä. Kun lahjakortti on maksettu pankkisiirrolla, rahat palautetaan maksajan tilille. Palautamme rahat 5 (viiden) työpäivän kuluessa hakemuksesta. Palautamme vain lahjakortista maksetun rahamäärän, emme lahjakortin nimellisarvoa. 

VOINKO PALAUTTAA LAHJAKORTIN, JOS ON KULUNUT ENEMMÄN KUIN 15 KALENTERIPÄIVÄÄ OSTON JÄLKEEN? VOINKO KÄYTTÄÄ SITÄ VOIMASSAOLON UMPEUTUMISEN JÄLKEEN?

Ilmoitamme sinulle, että lahjakortti on olennaisilta osin sopimus, joka täyttää myyntisopimuksen ominaisuudet kolmannen osapuolen hyväksi. Suomen tasavallan siviililain 6.162§: n 1 momentin mukaisesti sopimus tehdään tekemällä ehdotus (tarjous) ja hyväksymällä ehdotus (hyväksyminen) tai muilla toimilla, jotka osoittavat osapuolten välisen sopimuksen. Suomen tasavallan siviililain 6.156§: n 1 momentissa, jossa vahvistetaan sopimusvapauden periaate, todetaan, että osapuolilla on oikeus tehdä vapaasti sopimuksia ja määrittää toistensa oikeudet ja velvollisuudet oman harkintansa mukaan sekä tehdä sopimuksia, joista ei ole säädetty tässä säännöstössä, edellyttäen, että tämä ei ole lain vastaista. Tältä osin henkilö hyväksyy lahjakorttia ostaessaan siinä mainitut ehdot, joiden mukaan kuponkia ei voi palauttaa, muuten kuin määritetyllä ehdolla. Jos lahjakortilla on voimassaoloaika, jos lahjakortin haltija ohittaa siinä mainitun ajan, myyjän velvollisuus päättyy. Tällä tavoin myyjä voi pidentää vanhentumispäivää tai hyväksyä lahjakortin ja palauttaa rahat vain hyväntahtoisella sopimuksella.