TIETOA MEISTÄ

KokemusKauppa.com – lahjakorttien verkkokauppa, josta löydät yli 500 erilaista tarjousta. Asiantuntijatiimimme on valinnut huolellisesti vapaa-ajanviettomahdollisuudet, jotka tekevät vaikutuksen myös valikoiviin asiakkaisiin :)

Vuonna 2008 perustetulla yrityksellä on tällä hetkellä yli 150 liikekumppania viidessä maassa - Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Iskulauseemme - loma- ja viihdeideoita kaikille!

Visiomme - tulla nettilahjakorttikaupaksi, joka tarjoaa laajimman valikoiman palveluita ja viihdettä Suomessa, Baltian maissa ja Itä-Euroopassa.

Missiomme - muuttaa yleistä tapaa antaa lahjaksi tarpeettomia fyysisiä esineitä muille ja antaa ihmisten sen sijaan valita mieleenpainuva vapaa-ajanviettomahdollisuus maailman eri maissa.

Tavoitteemme - helpottaa tapaa löytää viihdettä tai lahjoja asiakkaillemme ja tarjota mahdollisimman paljon räätälöityjä ja mielenkiintoisia tarjouksia sekä paras hinta, mukavin maksutapa ja nopea toimitus.

Muut ulkomailla toimivat KokemusKauppa.com-yritysryhmän verkkosivut:

lt dovanusala.lt

lv davanusala.lv
ee kingitustesaar.ee

pl katalogprezentow.pl

Miksi valita meidät?

Miksi valita meidät? Miksi valita meidät? Miksi valita meidät? Miksi valita meidät? Miksi valita meidät? Miksi valita meidät?

KokemusKauppa.com Google 5 / (8)