UKK ostaessasi lahjaa

KUINKA TILATA LAHJA?

  • Valitse haluamasi lahja(t). Napsauta jokaisen lahjan kohdalla "OSTA LAHJA"
  • Varmista, että ostoskorissa on tarvittava määrä kuponkeja. Jos näin ei ole, muuta tarvittava määrä painikkeilla - ja +
  • Jos sinulla on KokemusKauppa.com -lahjakortti tai alennuskoodi, kirjoita se alennuskenttään ja napsauta "KÄYTÄ". Jos sinulla ei ole koodia, ohita tämä vaihe
  • Klikkaa "VARAA"
  • Syötä yhteystietosi - nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Nämä tiedot eivät näy lahjakortissa. Tai kirjaudu tilillesi.
  • Klikkaa "TALLENNA JA JATKA""
  • Valitse sinulle sopiva maksu- ja toimitus-/noutotapa
  • Tilauksesi on kirjattu järjestelmäämme. Jos valittu maksutapa on pankkimaksu, sinut ohjataan maksuikkunaan muutamassa sekunnissa. Onnistuneen maksun jälkeen kuponki lähetetään määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

TULEEKO LAHJAKORTTIIN NIMI NÄKYVIIN?

KokemusKauppa.com -lahjakorteissa nimeä ei ilmoiteta.

MITEN VOIN MAKSAA LAHJAKORTIN?

Katso kaikki maksutavat

MINKÄ TOIMITUS- / NOUTOTAVAN VOIN VALITA?

Katso kaikki toimitus- ja noutotavat

KUINKA PALJON TOIMITUS MAKSAA?

E-lahjakortin toimitus on aina ilmainen. Jos haluat fyysisen lahjakortin, näet toimitushinnat kohdasta ‘Maksaminen ja toimitus’. Huomaathan, että jos toimitus ei onnistu ostajan virheestä johtuen (väärin ilmoitettu osoite tms.), lähetysmaksu veloitetaan uudelleenlähetyksestä.

MILLOIN LAHJAKORTTI TOIMITETAAN?

Katso, milloin lahjakortti toimitetaan

MILTÄ LAHJA NÄYTTÄÄ?

Katso, miltä lahja näyttää

KUINKA KAUAN LAHJAKORTTI ON VOIMASSA?

Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, ellei "Voimassa" -osiossa toisin mainita. Huomioithan, että jotkut lahjakortit voidaan lahjan tai elämyksen luonteesta riippuen käyttää vain tiettynä aikana vuodesta, jolloin lahjakortin todellinen käyttöaika voi olla voimassaoloaikaa lyhyempi. Mikäli et pysty käyttämään lahjakorttia sen todellisena voimassaoloaikana, se voidaan aina vaihtaa toiseen elämykseen tai lahjaan oikeuttavaan lahjakorttiin.

KokemusKauppa.com Google 5 / (8)