Pidennä lahjakortin voimassaoloaikaa

VOINKO PIDENTÄÄ LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOA?

Voimassa olevia lahjakuponkeja jatketaan ilmaiseksi 6 kuukauden lisäajaksi lahjakortin voimassaolon päättymisestä.

Kupongin jatkamiseksi on tarpeen tilata jatko itsepalvelujärjestelmässä osoitteessa Lahjat itsepalvelusta Voimassaolon pidentämisen jälkeen lahjakortti, joka on uusittu, lähetetään sähköpostitse.

Toisen maan lahjakortin jatkamiseksi on lähetettävä viesti sähköpostitse info@kokemuskauppa.com, jossa on kuponkivarauskoodi ja jatkopyyntö (vapaamuotoinen). Uuden voimassaolon lahjakortti lähetetään sähköpostitse 1 päivän sisällä.

Tärkeää! Lahjakortin voimassaoloaikaa voidaan jatkaa, jos lahjakortin voimassaoloaikaa on vähemmän kuin 60 päivää. Ainoastaan Suomen lahjakorttien voimaassaoloa voidaan pidentää itsepalvelujärjestelmässä! Kuponki uusitaan vain kerran. Jos käytettävissä olevaa lahjakuponkia ei enää myydä KokemusKauppa.com -verkkosivustolla tai sen käyttöehdot ovat muuttuneet, uusimisen yhteydessä luodaan samanarvoinen KokemusKauppa.com -lahjakortti.

VOINKO PIDENTÄÄ LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOA VOIMASSAOLOAJAN UMPEUDUTTUA?

Mikäli lahjakorttisi on vanhentunut ja viimeisestä voimassaolopäivästä ei ole kulunut yli 3 kuukautta, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen info@kokemuskauppa.com.  Ilmoita viestissä lahjakortin varauskoodi ja syy, miksi lahjakorttia ei voitu käyttää sen voimassaoloaikana.  Saat vastauksen pidentämisen mahdollisuudesta 1 päivän sisällä.