facebook

Lennot

Meistä monet kaipaavat seikkailuja ja haluavat elämäänsä uusia kokemuksia. Nämä ihmiset pitävät visusti mielessän sen, että elämme vain kerran. Uusien kokemuksien kartuttaminen on tämän tyypisille ihmisille arkipäivää. He saattavat lähteä yksin vuoristovaellukselle, sukeltaa haiden kanssa tai jonain päivänä päättää haluavansa oppia nyrkkeilemään ammattimaisesti. Nämä ihmiset ovat mielenkiintoisia, arvaamattomia, ja heillä on aina uusia tarinoita kerrottavana.

Mikäili sinulla on ystäviä, jotka kuuluvat tähän kuvailuun, sinun on suhteellisen helppoa valita heille valikoimastamme lahjoja. Olemme luoneet extreme-kokemusten ja tunteiden rakastajille oman lahjakategorian  – lennot. Kategoriasta löydät parhaat huolella valitut lentoviihdekokemukset Suomessa. 

Oletko koskaan tuntenut todellista vapauden tunnetta – johon pääsee käsiksi vain korkealla maan yläpuolella? Valikoimastamme löydät niin lentokoneella lentämisen, kuumailmapallolennon, lentovarjoliidon tai purjelentokoneella lennon, sekä helikopterilennon ja laskuvarjohypyn. Jokaiselle löytyy siis jotakin! Sinun tarvitsee vain valita sopivin vaihtoehto lahjan saajaa ajatellen.

Tämä on mainio lahja jännitystä ja korkeutta rakastavalle! Yllätä läheisesi vaivattomasti lahjakortilla. Lahjakortin voimassaoloaika:  Lahja on voimassa 12 kuukautta, ja sisältää 365 päivän vaihtotakuun! Lisäksi lahja sisältää 15 päivän rahat takaisiin -takuun. Lahjakortin toimitus tapahtuu vaivattomasti sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti yleellisemmäksi toimitustavaksi voit valita lahjakortin valkoisessa kuoressa – noudettavissa toimistolta tai kun tilaat kuriirien kautta.