Takuut

Takuut LAHJAKORTTIEN VAIHTOTAKUU

Kaikki KokemusKauppa.com-lahjakortit ovat monikäyttöisiä, joten ostettu ja käyttämätön KokemusKauppa.com-lahjakortti voidaan vaihtaa toiseen lahjakorttiin sen voimassaoloaikana. Tietoa lahjakortin vaihtamisesta löydät täältä - https://www.kokemuskauppa.com/info/50-vaihda-lahjakortti

Uuden lahjakortin voimassaoloaika valittuun aktiviteettiin säilyy samana kuin alkuperäisen lahjakortin.

TÄRKEÄÄ! Lahjakorttia ei voi vaihtaa KokemusKauppa.comin omaan lahjakorttiin tai lahjasettiin, vaan uusi lahjakortti tulee olla osoitettu tiettyyn lahjaan tai elämykseen KokemusKauppa.comista. Lahjakortin voi käyttää 1 ostoksen yhteydessä. Käyttämättä jäänyt lahjakortin määrä mitätöidään automaattisesti. Alennuskoodeja ei voi käyttää lahjakortin lunastamiseen.

LAHJAKORTTIEN PIDENNYSTAKUU LAHJAKORTTIEN PIDENNYSTAKUU

Lahjakortteja, jotka ovat voimassa, voidaan jatkaa maksutta 6 kuukauden ajan lahjakortin viimeisestä voimassaolopäivästä.

Tietoa lahjakortin pidentämisestä löydät täältä - https://www.kokemuskauppa.com/info/51-pidennae-lahjakortin-voimassaoloaikaa

TÄRKEÄÄ! Vain suomalaisia lahjakortteja, joilla on aktiivinen voimassaoloaika, voi jatkaa itsepalvelujärjestelmässä. Jos lahjakorttisi on vanhentunut ja voimassaolon päättymispäivästä on kulunut enintään 3 kuukautta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Lahjakorttia voi jatkaa vain kerran.

TURVALLISEN OSTON TAKUU TURVALLISEN OSTON TAKUU

Jokainen maksukumppanimme PayPalin, MobilePayn, S-Pankin ja muiden maksuprosessoreiden kautta suoritettu maksu on täysin turvallinen ja sitä valvovat jatkuvasti eri tieto- ja kuluttajansuojasta vastaavat laitokset.

Sinun ei tarvitse pelätä, että oston yhteydessä annettuja tietoja voidaan käyttää muihin tarkoituksiin - KokemusKauppa.com vastaa antamiesi tietojen turvallisuudesta, eikä siirrä niitä kolmansille osapuolille, paitsi lain edellyttämällä tavalla.

PALAUTUSTAKUU PALAUTUSTAKUU

Ostetun ja käyttämättömän KokemusKauppa.com-lahjakortin voi palauttaa 15 (viidentoista) kalenteripäivän kuluessa ostopäivästä. Lahjakortin voi palauttaa VAIN lahjakortin ostaja.

Ostajan tulee kirjoittaa vapaamuotoinen palautushakemus osoitteeseen info@kokemuskauppa.com.

Jos lahjakortti on maksettu käteisellä, ostajan on esitettävä kuitti, käteiskuitti tai sen kopio.

Jos lahjakortti on maksettu pankkisiirrolla, rahat palautetaan maksajan tilille.

Rahat palautetaan 3-5 työpäivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Palautuksesta ilmoitetaan sinulle erillisellä kirjeellä.

HINTATAKUU HINTATAKUU

KokemusKauppa.com takaa, että tällä sivustolla ilmoitetut lahjojen hinnat ovat samat tai alhaisemmat kuin palveluntarjoajan hinnat.

Jos löydät saman lahjan halvemmalla muista liikkeistä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kokemuskauppa.com ja linkki halvimpaan tarjoukseen, niin vastaamme hintaan tai jopa alennamme sitä.

Takuu ei koske palveluntarjoajien lyhytaikaisia kampanjoita, jotka ovat saatavilla muissa myyntipisteissä tai alennusportaaleissa. Hintatakuuta ei myöskään sovelleta, jos palvelun käyttöehdot poikkeavat toisistaan, esimerkiksi palvelun sesonkiaika, tarjouksen kesto, mahdollisuus käyttää sitä vain tiettyinä viikonpäivinä jne.

KokemusKauppa.com Google 5 / (8)