HINTATAKUU

KokemusKauppa.com takaa, että kaikkien tällä verkkosivustolla lähetettyjen lahjojen hinnat ovat samat tai alhaisemmat kuin palvelun järjestäjien. Jos löydät saman lahjan halvemmalta toiselta myyjältä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@kokemuskauppa.com viitaten tarjoukseen, ja me tasaamme hinnan tai teemme siitä vielä alhaisemman. Takaus ei koske palveluntarjoajan lyhytaikaisia tarjouksia, joita pidetään muissa myyntipisteissä tai alennusportaaleissa. Vastaavasti takuuta ei sovelleta, jos palvelun käytön ehdot poikkeavat toisistaan, kuten palvelun kausiluonteisuus, tarjouksen kesto, voimassaolo vain tiettyinä viikonpäivinä jne.

RAHAT TAKAISIN TAKUU

Ostettu ja käyttämätön KokemusKauppa.com -lahjakortti tai kuponki voidaan palauttaa 15 (viidentoista) kalenteripäivän kuluessa ostopäivästä. Asiakkaan tulee lähettää vapaamuotoinen hyvityspyyntö lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kokemuskauppa.com, ilmoittamalla käytettävissä olevan lahjakortin varauskoodin ja tiedon mihin elämykseen lahjakortin haluaa vaihtaa. Jos lahjakortti maksettiin käteisellä, asiakkaan on toimitettava alkuperäinen ostokuitti tai kopiot siitä. Jos lahjakortti on maksettu pankkisiirrolla, rahat palautetaan maksajan tilille. Palautamme rahat 5 (viiden) työpäivän kuluessa hakemuksesta.

Palautamme vain lahjakortista maksetun rahamäärän, ei lahjakortin nimellisarvoa.

LAHJAKORTIN VAIHTOTAKUU

Kaikki KokemusKauppa.com -lahjakortit ovat monikäyttöisiä, joten ostetut ja käyttämättömät KokemusKauppa.com -lahjakortit tai kupongit voidaan vaihtaa toisiin lahjakuponkeihin koko sen voimassaoloaikana. Asiakkaan on lähetettävä vaihtopyyntö korvaavasta lahjakortista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kokemuskauppa.com, ilmoittamalla käytettävissä olevan lahjakortin varauskoodi. Lähetämme uuden lahjakortin asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 1 (yhden) työpäivän kuluessa. Uuden lahjakortin voimassaoloaika on sama kuin edellisen lahjakortin. Tärkeää! Lahjakortteja ei vaihdeta KokemusKauppa.com lahjakorttitarjouksiin tai julkaisutilaisuuksiin.

TURVALLINEN OSTOTAKUU

Jokainen maksu suoritetaan luotettujen maksuliiketoimintajärjestelmien Paysera.It ja Paypal kautta. Tietoturvallisesta toimituksesta ja kuluttajansuojalaista vastaavat viranomaiset tarkastavat järjestelmät säännöllisesti. Tietojesi väärinkäytön riskiä ostohetkellä ei ole - KokemusKauppa.com on vastuussa toimittamiesi tietojen turvallisuudesta eikä välitä niitä kolmansille osapuolille, ellei se ole lain mukaista.

ILMAISEN TOIMITUKSEN TAKUU

Toimitamme lahjakortteja ilmaiseksi kaikkialle Suomeen valitsemastasi toimitustavasta riippuen: postin kautta, nouto itsepalvelupisteeltä tai yksinkertaisesti sähköpostiisi.

Jos toimitus ei onnistu ostajan virheestä johtuen (väärin ilmoitettu osoite tms.), lähetysmaksu veloitetaan uudelleenlähetyksestä. Sen hinta riippuu valitusta toimitustavasta.