facebook

Lahjaideat

Haluatko muistaa läheistäsi jollain ainutlaatuisella tavalla, mutta lahjaideat ovat täysin hukassa? Ei hätää, valikoimastamme löydät satoja vaihtoehtoja, joilla herätät ideat henkiin hetkessä. Haitpa lahjaa syntymäpäiviään viettävälle vanhemmallesi, joululahjaa kollegalle tai yllätyslahjaa rakkaalle ystävällesi, alta löydät upeita lahjavaihtoja, joilla et voi erehtyä.

Extreme-, kulttuuri- ja saunaelämykset, plus sadat muut lahjaideat odottavat valintaasi. Uudet kokemukset ja elämykset ovat jotain, millä et voi mennä pieleen. Kyse ei ole siis ideoiden puutteesta vaan siitä, mikä yllättää parhaiten mielessäsi oleva lahjansaaja. Ja muista, yhdessä koetut hetket ja kokemukset jäävät ikuisesti mieleen, joten miksi et tarjoaisi lahjaa, jonka voitte jakaa yhdessä?

Näytä lisää

Mitä antaa lahjaksi? Mikäli sinulla on hankaluuksia keksiä lahjaa, anna lahjaksi uusi kokemus. Anna läheisellesi mahdollisuus rikastuttaa elämää ja kokeilla uusia asioita. Kun haluat antaaa unohtumattoman lahjan, uusi elämys on varma valinta.

Lahjan antaminen on aina mukavaa, eikä lahjan antamiselle tarvitse aina olla mitään erityisen isoa syytä, välillä on vain mukavaa yllättää läheisiäsi iloisesti. Välillä on kivaa antaa lahja keskellä arkea. Toisinaan saatat haluta yllättää kaverin lahjalla syntymäpäivän tai muun merkkipäivän kunniaksi.

Löydä täydellinen lahja valikoimastamme. Tarjoamme monia ainutlaatuisia, hauskoja ja erilaisia kokemuksia, jotka sopivat jokaiselle. Elämä on hetkiä. Laita siis tärkeimmät hetket talteen ja kerätkää yhdessä uusia muistoja, joihin voidaan palata mielessä yhä uudelleen vuosienkin kuluttua. Parhaat lahjat syntyvät yhteisestä hetkistä ja kokemuksista.

Anna unohtumaton kokemus ja valinnanvapaus!

Lahjakortin voimassaoloaika:  Lahja on voimassa 12 kuukautta, ja sisältää 365 päivän vaihtotakuun! Lisäksi lahja sisältää 15 päivän rahat takaisiin -takuun. Lahjakortin toimitus tapahtuu vaivattomasti sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti yleellisemmäksi toimitustavaksi voit valita lahjakortin valkoisessa kuoressa – noudettavissa toimistolta tai kun tilaat kuriirien kautta.