facebook

Lahjakortti ravintola Mashiroon

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Lahjakortiksi valitun arvon voi käyttää ravintola Mashiron ruokien ja juomien  tilaamiseen. 

Tämä tarjous sisältää:
 • Lahjakortin valitulla arvolla ravintola Mashiroon
Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki: Mäkelänkatu 22, Mechelininkatu 18, Bermudankatu 5, Teollisuuskatu 21
Kesto: Ei tarkkaa kestoa
Henkilöt: Rajaton
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse summa €

50,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +50

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Mashiro resturant
info@mashiro.fi
Google 4.2 / (653)
 • Otimme sushibuffetin ja tyttäreni lisähinnalla lämpimän ruoan.Sushit olivat pahan makuisia ja valikoima oli hyvin suppea.Vettäkään ei juuri ollut ja sekin vähä lämmintä.Lämmintä ruokaa ei ollut ja sitä ei täytetty.Tästä sanoin kun olimme lähdössä toivoen saavani rahat takaisin.Asiakaspalvelija kyseli että kävittekö pyytämässä henkilökunnalta ruokaa lisää mihin totesin ettei taida olla asiakkaan tehtävä huolehtia ruoan riittävyydestä ja hän katsoi buffaa missä hänen mielestään kaikki oli hyvin vaikka siinäkin vaiheessa se huusi tyhjyyttään.Hän sanoi että jos laitetaan lisää,minä siihen että olemme nyt lähdössä että haluan rahat takaisin, sitten hän sanoi että jos nyt sitten voisin antaa jälkiruoan(siis jäätelön).No ei käynyt meille kun olimme tosiaan lähdössä ja halusin rahat takaisin.Monesti kerroin hänelle ettei tyttäreni syönyt lainkaan lämmintä ruokaa koska sitä ei ollut, mutta ei auttanut,asiakaspalvelija sanoi ettei anneta rahoja takaisin.En todellakaan suosittele tätä paikkaa kenellekään,ala-arvoista ruokaa ja palvelua.
 • Sushiainekset loppuivat ja hyvin suppea valikoima. Palvelu oli hyvää, tarjoilija kävi välillä kysymässä onko kaikki ok ja toi pyydettäessä toivomaasi sushia mutta olisi voinut pyöriä montaa eri vaihtoehtoa siinä hihnalla valmiiksi! Ehkä johtui ruoka aineiden puutos syö12 viikoista.
 • Älkää edes harkitko tätä ravintolaa. Meille myytiin sushibuffet. Nopeasti kuitenkin kävi ilmi, että linjastolla oli vain jämät jäljellä. No ajattelimme että kohta tulee lisää, syödään näitä ei niin mieluisia paloja sillä aikaa. Pitkälti yli puoli tuntia odoteltuamme, linjastolle ei vieläkään ollut tullut täydennyksiä vaikka ravintolassa oli 4 työntekijää. Kävin kohteliaasti kysymässä, että meneekö vielä kauan että tulee täydennyksiä. Nainen vastasi topakasti, että täydennyksiä tulee vain jos maksatte lisää rahaa. Olin aivan hämmentynyt tästä tilanteesta, aikaa ravintolan sulkeutumiseen oli kuitenkin vielä yli kaksi tuntia ja all you can eat -buffet oli meille myyty. Kuka muka valitsisi sushibuffetin, missä on oikeastaan vain pelkkiä tofu- ja shuriminigireitä? Vähän kun sinulle myytäisiin hampurilainen ilman pihviä. Itse en huolisi vastaavaa edes ilmaiseksi. Mielestäni erittäin kohtuutonta toimintaa ravintolalta. Itse en astu enää jalallanikaan kyseiseen läävään. Onneksi hyviäkin sushibuffia löytyy Helsingistä, joissa on ruoka aina kohdallaan ja ilmapiiri mainio. Kuten esimerkiksi Haru tai Haiku Kämp Galleria. Terveisin sushi-intoilija Joonas.
 • Loistava paikka myöhäänkin illalla, kun muualta saa vain pizzaa. Ihana palvelu, kuin kylään menisi. Erinomaista, autenttista ja tuoretta japanilaista ruokaa!
 • Lounasaikaan voi olla täyttä, mutta tuurilla voi tila olla lähes tyhjilläänkin. Lounasannoskoko on reilu, eikä jää nälkä. Suosikkini on annos numero 3, jossa riisin päällä on kypsennettyä lohta ja kurkkua. Misokeitto ja vesi tarjoiltiin pöytään varsinaista annosta odottaessa.
Kommentit