Majoitus ja virkistys

(7)

Jokainen henkilö ansaitsee ainakin toisinaan laadukkaan levon. Rentoudu ja hidasta elämän vauhtia rakkaasi kanssa. Lyhyt viikonloppumatka - romanttinen lepo kahdelle elvyttää kehoa, sielua ja mieltä. Voit olla varma, että lepo Liettuassa voi olla mieleenpainuva: olemme laatineet yli 300 tarjousta, joista valitset varmasti sopivimman.

Lepo kahdelle yöpymisellä ja muilla eduilla

Viikonloppu kahdelle - loistava tilaisuus paeta arjen askareista. Suurin osa tarjouksistamme sopii romanttisille pareille, jotka ovat kaivanneet vesiviihdettä, hierontaa ja wellness-hoitoja. Haluamme, että sinulla ei ole mitään huolta ainakaan muutaman päivän ajan, joten useimmat tarjoukset sisältävät herkullisen aamiaisen, lounaan tai ylellisen illallisen. Vapaa-aikaa hotellissa oleskelun aikana voidaan rikastaa retkillä, koulutusohjelmilla, erilaisilla ulko- ja sisäviihteillä, SPA-nautinnoilla, hieronnoilla, terapeuttisilla ohjelmilla, urheilulla jne.

Lepää eri puolilla Suomessa

Lepää hotelleissa, maalaistaloissa, sanatorioissa ja jopa todellisissa liettualaisissa kartanoissa: valinnanvaraa on paljon! Olitpa sitten kiinnostunut minimalismista, moderneista tiloista tai haluat viettää aikaa aidossa ja ylellisessä ympäristössä, löydät sopivan tarjouksen, joka sopii budjettiisi, tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Levollinen yöpyminen kahdelle ei ole koskaan ollut näin tapahtumarikas! Valitse runsaasta, ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta valikoimasta itsellesi paras lepoa varten. Toivotamme sinulle lyhyttä, mutta silti upeaa minilomaa, jonka epäilemättä todella ansaitsit.