facebook

1 Yön hemmottelupaketti All Sky Aurora lasi-iglussa (Ma-Su)

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

TERVETULOA REVONTULEEN

Hankasalmella sijaitseva Revontuli Resort on juuri sinua varten luotu mukavuusalue, jossa näet ja koet perheyrityksen lämmön sekä unohtumattomat elämykset keskellä Suomea. Tältä ympäri vuoden toimivalta resortilta löydät niin majoitukset, ravintolat, kokoustilat, saunamaailman kuin erilaiset aktiviteetitkin ja mikä parasta, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan! Tervetuloa luomaan muistoja mukavuusalueelle!

Vietä elämyksellinen yö keskisuomalaisissa järvimaisemissa, tähtitaivaan alla tai keskiyön auringonlaskua ihastellen. Pimeinä, kirkkaina öinä onnekkaimmat voivat todistaa revontulten loimun suoraan omasta sängystä.

Kaikista lasi-igluistamme aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. All Sky Aurora -iglut sijaitsevat Virmasrinteessä, ja näkymät makuuhuoneen panoramaikkunoista ovat kohti saunarantaa. Iglut sopivat kaikille kuten esimerkiksi kaveruksille, pariskunnille tai vaikka perhielle pieneen arjen hemmotteluun, merkkipäivien juhlistamiseen tai vaikkapa häämatkalle.

All Sky Aurora lasi-igluissa pääset nauttimaan luonnosta, vaikka sängyssä lepäillen. Voit nähdä upeita auringonlaskuja, kirkkaita tähtitaivaita tai jopa pimeään aikaan taivaalla tanssivia revontulia.Järvinäköaloin varustellut

All Sky Aurora iglut ovat ylellinen majoitusvaihtoehto. Iglut tarjoavat panoraamaikkunoidensa ja lasikattonsa ansiosta mahtavat näköalat ympäröivään luontoon ja taivaalle. Voitkin melkein tuntea olevasi yhtä luonnon kanssa, samalla kun olet turvallisesti sisätiloissa.

 

Tämä tarjous sisältää:
 • Hemmoteluloma lasi-iglussa (Ma-Su);
 • 1 Yön hemmottelupaketti All Sky Aurora lasi-iglussa;
 • Aamiainen;
 • Tervetulomaljat;
 • 4 ruokalajin illallinen kahdelle;
 • Rantasaunan ja porealtaan käyttö yleisellä saunavuorolla;

Tärkeää:

1. Varaus ja vahvistus:

Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, saapumis- ja lähtöajankohta, puhelinnumero tai sähköposti sekä maksutapa. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen.

2. Saapuminen ja lähtöaika:

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Huonetta pidetään varattuna asiakkaalle klo 18.00 saakka. Jos asiakas saapuu majoitusliikkeeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä etukäteen. Muussa tapauksessa majoitusliikkeellä on oikeus vapauttaa varaus klo 18 jälkeen.

3. Peruutus ja saapumatta jättäminen:

Varaukset, joissa tulopäivä välillä ma-to: Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta (10 euron toimistomaksua* lukuunottamatta) viimeistään klo 18.00 saapumista edeltävänä päivänä. Varaukset, jossa tulopäivä välillä pe-su: Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta (10 euron toimistomaksua* lukuunottamatta) viimeistään 7 vrk ennen varauksen alkamista.Jos asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin, tai jättää kokonaan saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta. Koronan takia aiheutuneissa peruutuksissa pätevät samat peruutusehdot. Poikkeuksena varauksen siirtäminen, joka on mahdollista myös 7 vrk jälkeen.Sesonkiaikoina Lomakeskus Revontuli pidättää oikeuden yllämainituista poikkeaviin peruutusehtoihin, jotka esitetään asiakkaalle varausvaiheessa.

 

Kuvaaja: Julia Kivelä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Kesto: 1 yön majoitus
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 1
Ateria: Aamiainen, Illallinen
Maa: Suomi
Suomen alue: keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Jyväskylä
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

439,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +439

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Lomakeskus Revontuli Oy
sales@revontuli.fi +358 14 844 8299
Lomakeskus Revontuli Oy Google 4 / (317)
Kommentit