Blogi

 • Oikea kasvohoito ihotyypille
  Oikea kasvohoito ihotyypille
  870 Views

  Kosteuttavista kasvohoidoista happihoitoihin tai kemiallisiin kuorimiin on tärkeää löytää ihotyypille sopiva kasvohoito. Oikea kasvojenhoito pitää ihosi puhtaana ja terveenä. Tässä artikkelissa perehdymme siihen, kuinka valita paras kasvohoito sinulle.

  Lue lisää
 • Joulutervehdykset
  Joulutervehdykset
  1046 Views

  Jouluaatto on odottamisen yö, jolloin maailma näyttää pidättelevän hengitystään. Joulun iloa odotellessa, kun tähdet tuikkivat yläpuolella ja talon valaisee pehmeä kynttilänvalo, rauha laskeutuu ylle. Jotkut vaihtavat lahjoja jouluaattona, mikä tekee joulusanoman lähettämisestä vielä taianomaisemman. Tehdään siitä vieläkin erikoisempi sitaateilla, jotka vangitsevat yön viehätyksen.  

  Lue lisää
 • Hyvää joulua
  Hyvää joulua
  997 Views

  Juhlakausi tuo tervehdysten runsauden, tuoden mukanaan lämpimiä toiveita ja iloa. Lisätään tänä jouluna toiveita kauniilla lainauksilla joululahjojen jaon yhteyteen. Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun.

  Lue lisää
 • Onnittelut aviomiehelle joulun johdosta
  Onnittelut aviomiehelle joulun johdosta
  2558 Views

  Joulu ei ole vain valkoisia lumipenkkoja ja kiiltäviä joulukuusia, vaan myös ihanaa aikaa näyttää rakkaillemme, kuinka paljon he merkitsevät meille. Ja vaikka jokainen sana rakkaalle on tärkeä, joulu tarjoaa uuden mahdollisuuden tehdä se ainutlaatuisella ja ikimuistoisella tavalla.

  Lue lisää
 • Joulutervehdys johtajalle
  Joulutervehdys johtajalle
  960 Views

  Joulu ei ole pelkästään perheitä yhdistävä loma, vaan hienoa aikaa osoittaa kiitollisuutta heille, joiden kanssa työskentelemme joka päivä. Työnantajia ja esimiehiä onnitellessa tulee löytää tasapaino ammattimaisuuden ja juhlan ilon välillä, sekä lisätä onnitteluihin pientä maustetta. Tässä on joitain ideoita alkuperäiseen joulutervehdykseen esimiehellesi.  

  Lue lisää
 • Joulun perinteet
  Joulun perinteet
  923 Views

  Joulu on aikaa, jolloin pysähdymme ja unohdamme arjen hälinän, se on aikaa, jolloin perhe kokoontuu, soitamme joululauluja ja sydämet täyttyvät lämmöstä. Monissa maissa joulu on yksi odotetuimmista juhlapäivistä, täynnä kauniita perinteitä ja symboleja.

  Lue lisää
 • Onnittelut tulevan loman johdosta
  Onnittelut tulevan loman johdosta
  1112 Views

  Tulevat pyhät ovat aikaa, jolloin kotimme ovat täynnä lämpöä ja sydämemme täynnä rakkautta. Loman lähestyessä emme vain sytytä joulukuuseen valoja, vaan ryhdymme myös valmistautumaan erityiseen aikaan. Silloin voimme antaa iloisia hetkiä, ikimuistoisia joululahjoja ja lämpimiä sanoja niille, joita rakastamme ja arvostamme. Tämä postaus on omistettu luoville ja sydämellisille tervehdyksille tulevina pyhäpäivinä.

  Lue lisää
 • Uudenvuoden tervehdykset eri maissa
  Uudenvuoden tervehdykset eri maissa
  894 Views

  Uudenvuodenaaton tervehdykset eri kulttuureissa ja maissa voivat vaihdella niin sanamuotojen suhteen, mutta myös sen, miten ihmiset toivottavat toisilleen hyvää uutta vuotta tässä erityisessä hetkessä. Tämä juhla on hyvin tärkeä ja se on usein liitetty rakkauteen, onnentoivotuksiin ja toiveisiin tulevista vuosista. 

  Lue lisää
 • Uudenvuoden tervehdysten merkitys
  Uudenvuoden tervehdysten merkitys
  913 Views

  Uudenvuoden tervehdys ja toivotukset ovat tärkeä ja vaalittu kulttuuriperinne, joka yhdistää ihmisiä kaikkialla maailmassa. Näillä lämpimillä sanoilla on erityinen merkitys elämässämme, sillä ne eivät vain auta osoittamaan rakkautta, hyvää tahtoa ja kunnioitusta rakkaille, vaan myös luovat erityisen tunnelman loman aikana.

  Lue lisää
 • Uudenvuoden kortit
  Uudenvuoden kortit
  1146 Views

  Uusi vuosi on kuin uuden tarinan alku, jolloin meillä on mahdollisuus kirjoittaa uudelleen tuleva vuosi. Tämä on ajanjakso, jolloin jokainen meistä asettaa tavoitteita ja unelmia tullakseen paremmaksi ihmiseksi kuin edellisenä vuonna.

  Lue lisää
 • Hyvää uutta vuotta
  Hyvää uutta vuotta
  10215 Views

  Uudenvuoden lahjat tuo aina toivoa, uusia mahdollisuuksia ja juhlatunnelmaa, etenkin tänä vuonna, kun juhlimme Vihreän lohikäärmeen vuotta. Vihreän lohikäärmeen vuosi on erityinen symboliikkansa ansiosta - lohikäärme symboloi voimaa, onnea ja kestävyyttä, kun taas vihreä liittyy kasvuun ja tuoreuteen. 

  Lue lisää
 • Syntymäpäiväonnittelut
  Syntymäpäiväonnittelut
  1352 Views

  Syntymäpäivä on erityinen päivä kaikille iästä riippumatta. Tämä ei ole vain tilaisuus juhlia kulunutta vuotta, vaan myös mahdollisuus muistuttaa lähimmäisiämme, kuinka tärkeitä he ovat meille. On monia tapoja sanoa hyvää syntymäpäivää, mutta tärkeintä on, että sanat ovat vilpittömiä ja lämpimiä.

  Lue lisää
Showing 1 to 12 of 76 (7 Pages)