facebook

Lasertaistelupeli, 60 min

Suosittua

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tervetuloa futuristisen jännittävään lasertaistelupeliin!Astu arenalle, joka kattaa noin 200 neliömetriä jossa futuristiset valot loistavat ja sykkivä musiikki luo kiehtovan tunnelman ympärillesi.Lasertaistelupelimme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea adrenaliinin täytteisiä taisteluhetkiä. Tartu laseraseesi ja sukella jännittävään ja nopeatempoiseen peliin, jossa sinun on oltava nokkela ja taktinen voittaaksesi vastustajasi. 

Areenamme on suunniteltu tarjoamaan mahtavia kokemuksia sekä yksittäisille pelaajille että tiimeille. Peli yhdistää liikunnan, taktiikan ja hauskanpidon, mikä tekee siitä sopivan kaikenikäisille ja tasoille.Lasertaistelupelissä on hyvä tilaisuus viettää laatuaikaa ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa.Astu rohkeasti areenalle, jossa taitosi ja strategiasi ovat avain onnistumiseen.

Voit valita seuravista peleistä:

Team death match:

Kaksi joukkuetta kohtaa yksinkertaisessa tavoitteessa: eliminoida vastustaja. Jokainen vihollisen pelaajan poistaminen palkitsee joukkueesi yhdellä pisteellä. Ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa pistekaton tai joukkue, joka ansaitsee eniten pisteitä aikarajan puitteissa, voittaa ottelun.

Kaikki vastaan kaikki:

Pelaajat kohtaavat toisensa yhdessä yksinkertaisessa tavoitteessa: eliminoida kaikki muut. Jokainen vihollisen pelaajan poistaminen palkitsee sinut yhdellä pisteellä. Ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa pistekaton tai pelaaja, joka ansaitsee eniten pisteitä aikarajan puitteissa, voittaa ottelun.

SWAT:

Tässä pelissä aseesi vaihtuu tietyn ajan kuluttua. Jokaisella aseella on erilaiset ominaisuudet ja aiheuttaa erilaisia vahinkoja. Pelaaja, jolla on eniten pisteitä, voittaa ja joukkue, jolla on eniten pisteitä, voittaa. Kivääri: nopea tulitus, vähäinen vahinko, keskimatka. Tarkkuuskivääri: hidas tulostus, suuri vahinko, pitkä matka.

Haulikko:

hidas tulostus, laaja suihkukuvio, suuri vahinko, lyhyt matka. Liekinheitin: jatkuva tuli, laaja suihkukuvio, kohtalainen vahinko, lyhyt matka.Pisteiden metsästys joukkueena:Pelissä voi olla kaksi-neljä joukkuetta. Se joukkue, joka saavuttaa ensimmäisenä pisterajan on voittaja. Pisteitä saat osumalla vastustajaan. Miinuspisteitä saat jos osut oman joukkueen pelaajaan. Jos menetät elämää, voit käydä tukikohdassa lääkitsemässä itseäsi tai ”uudelleensyntyä”, mutta näistäkin joukkue saa miinuspisteitä.

No one is left behind:

Pelaa peliä nimeltä ”Nemo Resideo”, vanha latinankielinen fraasi, joka tarkoittaa ”kukaan ei jää jälkeen.” Kerää pisteitä osumista ja tuplapisteitä vastustajien eliminoinnista aikarajassa voittaaksesi. Varo ystävänpaloa ja rangaistuksia itseparantamisesta sekä uudelleensyntymisestä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Lasertaistelupeli;
  • 60 min;

Tärkeää:

60 minuutissa ehtii pelaamaan seuraavat kolme peliä: Team death match SWAT Kaikki vastaan kaikki. 

Minimipelaajamäärä on 4 ja maksimi 10.

Voit kirjoittaa halutessasi varauksen lisätietoihin toivepelimuodon.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Koulukatu 47a, 80100 Joensuu
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 4-10 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Maa: Suomi
Suomen alue: Pohjois-Karjala
Kaupungit Suomessa: Joensuu
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

140,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +140

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Funmotion
+358 503496065 joensuu@lasertaistelupeli.fi