facebook

Huonepakopeli

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tervetuloa Ydinvoimala-peliin, rohkeat turistit!

Astukaa hylättyyn tehtaaseen ja valmistautukaa unohtumattomaan seikkailuun. Kierroksellanne tehtaassa havaitsette reaktorissa vaarallisen vuodon, joka aktivoi vanhan varajärjestelmän.

Nyt teidän on kiireesti kytkettävä järjestelmä pois päältä ja ehdittävä turvallisesti pois ennen kuin on liian myöhäistä. Jokainen askel tehtaassa on ratkaisevan tärkeä. Pulmat ja tehtävät odottavat ratkaisijoitaan, ja tiimityöskentelyllä on suuri merkitys onnistumisen kannalta. Pelin aikana pääsette käyttämään älykkyyttänne ja nokkeluuttanne, jotta löydätte oikeat ratkaisut ja pelastatte itsenne ajoissa.

Ydinvoimala-peli on suunniteltu sopimaan 3-10 hengen ryhmille, joten valitkaa tiimiksenne parhaat ja rohkeimmat seikkailijat. Jännitystä ja adrenaliinia riittää, kun yrittäessänne pysyä askeleen edellä vuotavan reaktorin aiheuttamia vaaroja. Aika on kortilla, ja reaktorin vuoto on pysäytettävä. Astukaa rohkeasti tehtaaseen, selviytykää pulmista ja toimikaa yhtenä tiiminä.

Voitteko pysäyttää varajärjestelmän ja päästä turvallisesti ulos ennen kuin aika loppuu? Tervetuloa Ydinvoimala-peliin – oletteko valmiita kokeilemaan taitojanne ja pelastamaan itsenne aikapaineessa?

Tämä tarjous sisältää:
  • Huonepakopeli

Tärkeää:

Varatun pelin voi perua 3 vuorokautta ennen peliä varausvahvistusviestissä olevan linkin kautta. Varaukset ovat sitovia, kun varauksen alkuun on alle 3 vrk. Myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen perutuista varauksista veloitamme 80 euroa. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta. Kun on varattu useampi kuin yksi pelihuone, varaukset ovat sitovia, kun varauksen alkuun on alle 7 vrk.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Koulukatu 47a, 80100 Joensuu
Kesto: 80 minuuttia
Henkilöt: 4-10 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Maa: Suomi
Suomen alue: Pohjois-Karjala
Kaupungit Suomessa: Joensuu
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

82,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +82

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Funmotion
+358 503496065 joensuu@lasertaistelupeli.fi