facebook

Elämyspaketit

(12)

Lahjojen ostaminen voi toisinaan olla aikaa vievää puuhaa. Mitä ostaa lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä lahjansaaja tykkäisi eniten? Ei hätää, monipuoliset elämyspaketit on vastaus pulmaan. Elämyspaketit avaa mahdollisuuden satoihin vaihtoehtoihin, joista lahjansaaja voi valita mieleisensä elämyksen. Lahjan ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Yllätä rakas ystävä, lapsenlapsi, työkaveri, aivan kuka tahansa, jota haluat muistaa erityisenä päivänä. Elämys on lahja, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lisäksi elämyspaketti on trendikäs ja ekologinen lahja maailmassa, jossa ihmiset hukkuu materiaan.

Elämyspaketit antaa mahdollisuuden tarjota jotain erityistä ja ainutlaatuista, jotain, mitä lahjansaaja kantaa muistona mukanaan ikuisesti. Tarjolla on satoja vaihtoehtoja, kuinka elämyspaketin voi käyttää. Viihdettä ja kokemuksia on tarjolla ympäri Suomen, mutta uniikkeja elämyksiä löytyy myös Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Puolasta.

Valittavissa on kulttuuria, urheilua ja extreme-elämyksiä aktiivisille lahjansaajille. Rauhallisempaan makuun löytyy kursseja, gourmet-elämyksiä sekä monipuolinen kattaus erilaisia rentoutus- ja kauneushoitoja. Nämä ja paljon muuta löydät verkkokaupastamme.

Elämyspaketit on voimassa 12 kk ja se oikeuttaa kaikkiin upeisiin kategorioihin, joita verkkokauppa pitää sisällään. Älä siis aikaile, vaan hanki ainutlaatuinen lahja, paketti, josta jokainen lahjansaaja voi vain unelmoida.

Näytä lisää

Suodata

  • Hintaluokka
  • 5 € - 20 € (1)
  • 20 € - 50 € (2)
  • 50 € - 100 € (4)
  • 100 € - 200 € (3)
  • 200 € - 400 € (1)
  • yli 400 € (1)

Mitä antaa lahjaksi? Mikäli sinulla on hankaluuksia keksiä lahjaa, anna lahjaksi elämyspaketti. Anna läheisellesi mahdollisuus rikastuttaa elämää ja kokeilla uusia asioita. Kun haluat antaa unohtumattoman lahjan, elämyspaketti on varma valinta. Eikö sinulla ole aikaa etsiä lahjoja? Olemme tehneet lahjan valitsemisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Säästämme arvokasta aikaasi tarjoamalla lahjasettejä. Ei ole koskaan ollut näin helppoa miellyttää jokaista sydäntä!

Lahjakulttuuri on muuttumassa ja meistä entistä useampi arvostaa kokemuksia tavaroiden sijaan. Elämyspaketti on persoonallinen lahja, joka säilyy läpi elämän. Kokemukset, jotka säilyvät loppuelämän luoden yhteisen ilahduttava muiston. KokemusKauppa.com tarjoaa valikoiman erilaisia kokemuspaketteja, joista löytyy jotakin jokaiselle. Oletpa hakemassa sitten spa-nautintoja, gourmet-makuelämyksiä tai romattista viikonloppua. Viihdettä on tarjolla niin Suomessa, Virossa, Liettuassa, Latviassa sekä Puolassa. Valinnan varaa löytyy, sillä valikoima koostuu reilusta 700 kokemuksesta!

Anna unohtumaton kokemus ja valinnanvapaus!

Oletko lahjaksi lahjasetin? Kun sinulla on lahjasetti, sinun on valittava haluamasi lahja painamalla "Osta" -painiketta. Syötä ostoskorin "lahjakortti / sarja" -ruutuun sen varauskoodi ja napsauta "Käytä". Uusi kuponki lähetetään sähköpostilla. Sinun on vaihdettava lahjakortti valitsemaasi viihteeseen yhden ostoksen aikana. Käyttämättömän lahjakortin summa peruutetaan. Lahjakortti on voimassa niin kauan kuin lahjasetti.