facebook

Korouoman jäätyneet vesiputoukset

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Korouoma on 30 kilometriä pitkä ja jopa 130 metriä syvä kanjonin murtumalaakso, joka sijaitsee 110 kilometriä Rovaniemeltä kaakkoon. Se tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ympäri vuoden jyrkänteineen, koskineen ja vesiputouksineen. Tämä luonnonsuojelualue on myös harvinaisten lajien koti ja loistava luontoalue retkeilijöille. Talvella vesiputoukset muuttuvat upeiksi jäämuodostelmiksi, jotka ovat tunnettuja jääkiipeilyyn, ja ne ovat suuri nähtävyys kaikkialta maailmasta tuleville matkailijoille. 

Oppaasi vie sinut Korouoma-kanjoniin, jossa voit tehdä mukavan vaelluksen puistossa. Sinulla on mahdollisuus tarkkailla Euroopan upeimpia jäätyneitä vesiputouksia ja nauttia lumisen luonnon kauneudesta. Kun vaellat kanjonin halki, oppaasi pitää silmällä villieläimiä ja kasvistoa ja opettaa sinulle lisää luonnosta ja ympäristöstäsi. Pienellä retkellä saatat nähdä jopa susien, ilveksen, ahman, hirven, poron, näädän, jäniksen ja arktisen jäniksen jättämiä jälkiä... 
 

Tämä tarjous sisältää:
 • Retki Korouman jäätyneille vesiputouksille yhdelle;
 • Nouto hotellista/kuljetus keskustan ulkopuolella sijaitseviin majoituskohteisiin;
 • Varusteet, ammattimaiset talvivaatteet ja saappaat;
 • Lounas, välipalat, keksit ja kuumia juomia;
 • Ammattimainen opas;

Tärkeää:

Pukeudu arktiseen ympäristöön sopivasti, kylmän sään vaatteet ja saappaat saat tarvittaessa. Vähimmäisosallistujamäärä 2 hlöä. Ryhmässä enintään 8 osallistujaa. Tämä retki tehdään kaikissa sääolosuhteissa, joten pukeudu asianmukaisesti. Matkustajien vähimmäisikä on 5 vuotta. Ei suositella osallistujille, joilla on sydänvaivoja tai muita vakavia sairauksia. Retkelle sisältyy jonkin verran kävelyä. 

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kansankatu 14, 96100 Rovaniemi, Finland
Kesto: 7 tuntia
Henkilöt: 1 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Sopivat vaatteet tarjotaan
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Kylmä kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Kaupungit Suomessa: Rovaniemi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

105,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +105

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Wild About Lapland
sales@wildaboutlapland.com
Google 4.7 / (608)
 • Teimme 6 erilaista kiertuetta Wild About Laplandin kanssa ja meillä oli hauskaa. Matkojen varaaminen heidän kanssaan oli paras päätös. Ryhmät olivat aina pieniä, oppaat olivat erittäin asiantuntevia, mukavia ja avuliaita. Oppaamme olivat Gábor, Guillermo, Andy, Steven, Lukas ja Denis, ja meillä oli hauskaa heidän kanssaan. Saimme haalarit ja saappaat retkille, kun omamme eivät olleet tarpeeksi lämpimiä ja saimme eväitä useimmilla kierroksilla. Ryhmät olivat aina pieniä ja siellä oli hyvä henki. Nautimme todella ajastamme heidän kanssaan.
 • Kävin tällä retkellä 7-vuotiaan tyttäreni kanssa. Henkeäsalpaavan kaunis. Olimme 7 kanssa opas mukaan lukien. Pidän siitä, että Wild About Lapland pitää aina pienempiä ryhmiä. Oppaamme Emily oli erittäin ystävällinen ja mukava. Hän antoi meille tietoa ympäristöstä ja piti kaikki mukana. Tyttärelläni oli hämmästyttävä aika chattailussa koko ajan (näet alla olevasta kuvasta kuinka he liittyivät yhteen ?) Meillä oli myös vuorovaikutusta toisen ryhmäoppaan Carlosin kanssa, hauska ja iloinen kaveri :) Kiitos paljon Emilylle ja kiitos Wild About Lapland -tiimi tästä upeasta kokemuksesta!
 • Se oli kaunein revontulien metsästysretki, jonka olemme tehneet! Pienessä ryhmässä Atanas vei meidät kauniisiin, vähän tavattuihin paikkoihin: järvelle ja metsään. Siellä oli upea taivas, täynnä tähtiä. Luonnon kanssa kosketus oli taianomaista! Atanas teki parhaansa päästääkseen meidän näkemään revontulia ja ponnisteli ottamalla meistä useita kuvia eri paikoissa! Välipala tipiin keittämällä makkaroita ja syömällä keksejä! Erittäin suositeltavaa!! Kuvat saapuivat seuraavana päivänä linkin kautta sähköpostiin
 • Ryhmäseikkailijat saa huippua palvelua ♡
 • Ihan hyvin asia tuli hoidettua kuntoon ja tälläkertaa mielestäni kohtuu hintaan
Kommentit