facebook

Revontuliretki erämaassa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kun olemme noutaneet vieraamme ja pukeneet heidät kunnolla ammattimaisiin talvihaalareihin ja saappaisiin (lämpötila voi laskea jopa -30 °C:een!), ammattitaitoinen oppaasi ajaa teidät pohjoiseen, kauas Rovaniemeltä, suoraan erämaahan aloittamaan revontulien metsästyksen. 

Tämä retki tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden ajaa pitkiä matkoja Lapin erämaassa ja tutustua arktiseen luontoon. Voit lähteä oppaasi kanssa erilaisille reiteille, jotka johtavat aina upeisiin maisemiin. Eri pysähdyspaikoilla voit tehdä lyhyen kävelyretken hyvin vanhan, valkoisen ja lumisen metsän halki tai joidenkin tuntureiden huipulle, voit ylittää riippuvan puusillan yli voimakkaiden koskien, voit myös nauttia hiljaisuudesta järven rannalla tai seisoa keskellä jäätä ja lunta täynnä olevan valtavan lumen keskellä... Toivottavasti revontulet tanssivat päänne yläpuolella!

Matkalla sinulla on myös mahdollisuus sytyttää nuotio, joko luonnossa, hirsikämpän vieressä (jota me kutsumme täällä Laavuksi tai Kotaksi) tai tiipiissä. Oppaasi opettaa sinulle, miten nuotio sytytetään perinteiseen tapaan, ilman tulitikkuja tai sytytintä, käyttäen vain hopeakoivun kuorta ja sytyttämiseen piikiveä ja terästä. Kun nuotio on syttynyt ja kattila kiehuu, oppaasi pitää silmällä liikkuvaa taivasta. Odottaessasi ensimmäisten vihertävien kaarien ilmestymistä pääsi yläpuolelle hän jakaa kanssasi tietonsa ja intohimonsa metsästä, Lapin luonnosta ja sen eläimistöstä sekä luonnollisesti revontulista. Saat myös kuumia juomia lämmittämään, grillaat omat makkarasi avotulella ja nautit välipalasi kuuluisimman suomalaisen sinapin kera.

Tämä tarjous sisältää:
 • Revontuliretki erämaassa yhdelle;
 • Nouto hotellista/kuljetus keskustan ulkopuolella sijaitseviin majoituskohteisiin;
 • Enintään 3 paikkaa, joissa käydään metsästämässä revontulia;
 • Ammattimaiset talvivaatteet ja saappaat;
 • Revontulien ammattiopas kameran kanssa;
 • Kevyet eväät ja juotavaa;
 • Oppaan ottamat kuvat, jotka lähetetään sinulle seuraavana päivänä;

Tärkeää:

Pyydämme sinua ottamaan oman kamerasi mukaan (voit halutessasi vuokrata tai ostaa meiltä jalustan), jotta voit ikuistaa revontulet. Kaikissa tapauksissa oppaallasi on ammattilaiskamera, ja hän ottaa sinusta ja revontulista mahdollisimman monta kuvaa (voit kysyä häneltä rohkeasti!). Linkki kaikkien kuvien lataamiseen lähetetään sinulle seuraavana päivänä. Annamme sinulle haalarit ja saappaat, mutta varaudu ja laita lämmin aluskerrasto, sukat, hattu ja käsineet. Vähimmäisosallistujamäärä 2 hlöä. Ryhmässä enintään 8 osallistujaa. Osallistujien vähimmäisikä on 4 vuotta. Ei suositella osallistujille, joilla on sydänvaivoja tai muita vakavia sairauksia. Matkaan saattaa liittyä jonkin verran kävelyä kylmässä. 

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kansankatu 14, 96100 Rovaniemi, Finland
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 1 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Sopivat vaatteet tarjotaan
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Syyskuu-huhtikuu
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Kaupungit Suomessa: Rovaniemi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

95,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +95

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Wild About Lapland
sales@wildaboutlapland.com
Wild About Lapland Google 4.7 / (608)
Kommentit