facebook

Melontaretki Lapissa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Melonta on täydellinen ja rentouttavin tapa tutustua Lappiin kesällä ja kunnioittaa sen koskematonta luontoa. Tuhansien järvien maaksi kutsuttu Suomi on todellakin yli 188 000 järven peittämä. Merkittävä osa niistä sijaitsee Lapissa ja tarjoaa tuntureiden ja metsien kanssa kauniita harmonisia maisemia. Järvissä ja joissa asuu myös monia lintuja ja pikkunisäkkäitä, kuten hanhia, joutsenia, pitkäsorsia, kurkia, saukkoja... Jos olet tarpeeksi onnekas, voit helposti nähdä monia niistä!

Kun palaat maihin, sinut toivotetaan tervetulleeksi avotulella ja tyypillisellä suomalaisella välipalalla. Tämä on hyvä hetki, jolloin oppaasi näyttää sinulle, miten nuotio sytytetään (ilman tulitikkuja tai sytytintä!) käyttäen piikiveä ja terästä. Hän kertoo sinulle myös lisää Lapista, elämästä arktisella alueella ja luonnosta. Tämän retken jokainen hetki on loistava tilaisuus valokuvauksen harrastajille, joten älä unohda ottaa kameraa mukaan (mutta ole varovainen veden kanssa!). 

Tämä tarjous sisältää:
 • Melontaretki yhdelle;
 • Kuljetukset;
 • Kanootti, melat, pelastusliivi;
 • Pätevä melontaopas;
 • Turvallisuusohjeet ja melonnan perusopetus;
 • Välipalat ja kuumia juomia;

Tärkeää:

Ota mukaan pyyhe ja varavaatteet kaatumisen varalta. Tarvitsemme vähintään 2 osallistujaa. Ryhmämme on rajoitettu enintään 8 matkustajaan. Kierrosta voidaan mukauttaa tai se voidaan peruuttaa vaarallisten sääolosuhteiden vuoksi. Ei suositella osallistujille, joilla on sydänvaivoja tai muita vakavia sairauksia. Veloitamme 100% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 1 päivä tai vähemmän ennen tapahtumaa. Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 7 päivää tai vähemmän ennen tapahtumaa. Veloitamme 10% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 365 vuorokautta tai vähemmän ennen tapahtumaa.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kansankatu 14, 96100 Rovaniemi
Kesto: 3 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Kesäkuu-lokakuu
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Kaupungit Suomessa: Rovaniemi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

99,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +99

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Wild About Lapland
sales@wildaboutlapland.com
Google 4.8 / (595)
 • Teimme 6 erilaista kiertuetta Wild About Laplandin kanssa ja meillä oli hauskaa. Matkojen varaaminen heidän kanssaan oli paras päätös. Ryhmät olivat aina pieniä, oppaat olivat erittäin asiantuntevia, mukavia ja avuliaita. Oppaamme olivat Gábor, Guillermo, Andy, Steven, Lukas ja Denis, ja meillä oli hauskaa heidän kanssaan. Saimme haalarit ja saappaat retkille, kun omamme eivät olleet tarpeeksi lämpimiä ja saimme eväitä useimmilla kierroksilla. Ryhmät olivat aina pieniä ja siellä oli hyvä henki. Nautimme todella ajastamme heidän kanssaan.
 • Kävin tällä retkellä 7-vuotiaan tyttäreni kanssa. Henkeäsalpaavan kaunis. Olimme 7 kanssa opas mukaan lukien. Pidän siitä, että Wild About Lapland pitää aina pienempiä ryhmiä. Oppaamme Emily oli erittäin ystävällinen ja mukava. Hän antoi meille tietoa ympäristöstä ja piti kaikki mukana. Tyttärelläni oli hämmästyttävä aika chattailussa koko ajan (näet alla olevasta kuvasta kuinka he liittyivät yhteen ?) Meillä oli myös vuorovaikutusta toisen ryhmäoppaan Carlosin kanssa, hauska ja iloinen kaveri :) Kiitos paljon Emilylle ja kiitos Wild About Lapland -tiimi tästä upeasta kokemuksesta!
 • Se oli kaunein revontulien metsästysretki, jonka olemme tehneet! Pienessä ryhmässä Atanas vei meidät kauniisiin, vähän tavattuihin paikkoihin: järvelle ja metsään. Siellä oli upea taivas, täynnä tähtiä. Luonnon kanssa kosketus oli taianomaista! Atanas teki parhaansa päästääkseen meidän näkemään revontulia ja ponnisteli ottamalla meistä useita kuvia eri paikoissa! Välipala tipiin keittämällä makkaroita ja syömällä keksejä! Erittäin suositeltavaa!! Kuvat saapuivat seuraavana päivänä linkin kautta sähköpostiin
 • Ryhmäseikkailijat saa huippua palvelua ♡
 • Ihan hyvin asia tuli hoidettua kuntoon ja tälläkertaa mielestäni kohtuu hintaan
Kommentit