facebook

Keskiyön aurinko-retki

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tule ja koe kanssamme keskiyön auringon ihastuttava kauneus! Arktisen alueen puhtaat ja koskemattomat maisemat korostuvat upeissa luonnonilmiöissä ympäri vuoden. Syksystä kevääseen kuuluisat revontulet piirtävät vihreitä ja punaisia kaariaan tähtitaivaan yli. Kesällä aurinko ei koskaan laske ja paistaa koko päivän ja koko yön - tämä on keskiyön aurinko! Pitkän pimeän talven jälkeen, jolloin lunta oli maassa yli kuusi kuukautta, maa, kasvillisuus ja eläimet saavat vihdoin tilaisuuden täydentää energiatasojaan ja rentoutua 24 tuntia vuorokaudessa paistavan auringon mukanaan tuomassa elämän yltäkylläisyydessä. 

Kokenut ulkoiluoppaasi vie sinut fyysisestä toimintakyvystäsi riippuen kukkulan laelle, järven rantaan tai joen rantaan nauttimaan laskevan auringon upeista lämpimistä valoista ja nauttimaan tyypillisestä suomalaisesta, avotulella valmistetusta välipalasta. Oppaasi näyttää sinulle, miten nuotio tehdään ja sytytetään (ilman tulitikkuja tai sytytintä!) käyttäen piikiveä ja terästä. Hän kertoo sinulle myös lisää Lapista, elämästä arktisella alueella ja keskiyön auringon ilmiöstä suhteessa Napapiiriin, jossa Rovaniemi sijaitsee. Tämän retken on tarkoitus olla rentouttava ja opettavainen. 

Tämä tarjous sisältää:
 • Keskiyön aurinko-retki yhdelle;
 • Nouto hotellista/kuljetus keskustan ulkopuolella sijaitseviin majoituskohteisiin;
 • Kokenut ulkoiluopas;
 • Eväitä ja kuumia juomia;
 • Hyttysverkot (mikäli tarpeen);

Tärkeää:

Vähimmäisosallistujamäärä 2 hlöä. Ryhmässä enintään 8 osallistujaa. Ota mukaan ulkoiluun sopivat kengät ja vaatteet. Retkeä voidaan muuttaa tai se voidaan peruuttaa sääolosuhteiden vuoksi. Huomaa kuitenkin, että retki järjestetään, vaikka taivas olisi pilvinen, elleivät sääolosuhteet ole vaaralliset. Ei suositella osallistujille, joilla on sydänvaivoja tai muita vakavia sairauksia. Huomioi, että retkeen liittyy pieni määrä kävelyä. 

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kansankatu 14, 96100 Rovaniemi, Finland
Kesto: 3 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Touko-elokuu
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Kaupungit Suomessa: Rovaniemi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

109,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +109

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Wild About Lapland
sales@wildaboutlapland.com
Google 4.7 / (608)
 • Teimme 6 erilaista kiertuetta Wild About Laplandin kanssa ja meillä oli hauskaa. Matkojen varaaminen heidän kanssaan oli paras päätös. Ryhmät olivat aina pieniä, oppaat olivat erittäin asiantuntevia, mukavia ja avuliaita. Oppaamme olivat Gábor, Guillermo, Andy, Steven, Lukas ja Denis, ja meillä oli hauskaa heidän kanssaan. Saimme haalarit ja saappaat retkille, kun omamme eivät olleet tarpeeksi lämpimiä ja saimme eväitä useimmilla kierroksilla. Ryhmät olivat aina pieniä ja siellä oli hyvä henki. Nautimme todella ajastamme heidän kanssaan.
 • Kävin tällä retkellä 7-vuotiaan tyttäreni kanssa. Henkeäsalpaavan kaunis. Olimme 7 kanssa opas mukaan lukien. Pidän siitä, että Wild About Lapland pitää aina pienempiä ryhmiä. Oppaamme Emily oli erittäin ystävällinen ja mukava. Hän antoi meille tietoa ympäristöstä ja piti kaikki mukana. Tyttärelläni oli hämmästyttävä aika chattailussa koko ajan (näet alla olevasta kuvasta kuinka he liittyivät yhteen ?) Meillä oli myös vuorovaikutusta toisen ryhmäoppaan Carlosin kanssa, hauska ja iloinen kaveri :) Kiitos paljon Emilylle ja kiitos Wild About Lapland -tiimi tästä upeasta kokemuksesta!
 • Se oli kaunein revontulien metsästysretki, jonka olemme tehneet! Pienessä ryhmässä Atanas vei meidät kauniisiin, vähän tavattuihin paikkoihin: järvelle ja metsään. Siellä oli upea taivas, täynnä tähtiä. Luonnon kanssa kosketus oli taianomaista! Atanas teki parhaansa päästääkseen meidän näkemään revontulia ja ponnisteli ottamalla meistä useita kuvia eri paikoissa! Välipala tipiin keittämällä makkaroita ja syömällä keksejä! Erittäin suositeltavaa!! Kuvat saapuivat seuraavana päivänä linkin kautta sähköpostiin
 • Ryhmäseikkailijat saa huippua palvelua ♡
 • Ihan hyvin asia tuli hoidettua kuntoon ja tälläkertaa mielestäni kohtuu hintaan
Kommentit