facebook

Helsinki -Porvoo- Helsinki Risteily

Suosittua

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

M/s J.L. Runeberg vie teidät Helsingistä läpi Uudenmaan saariston Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin Porvooseen! Risteily lähtee Helsingistä Linnanlaiturilta (kauppatorilla) klo 10 ja paluu on noin klo 19.30. Matka Helsingistä Porvoseen kestää n. 3,5 tuntia. Saavumme Porvooseen klo 13.30 ja paluu Porvoosta on klo 16. Porvoossa vierailuun on siten noin 2,5 tuntia aikaa.

Porvoon historiallinen ja kaunis kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde. Vanhan kaupungin tunnelmaa voi kuvailla ajattomaksi ja lumoavaksi; uniikkeja rakennuksia, mukulakiviset kadut, kapeita kujia, idyllisiä puistoja ja etenkin punaiset ranta-aitat ovat viehättävä maisema.

Merimatkan aikana pysähdymme pyydettäessä Mustassa Hevosessa ja Haikon Kartanolla. M/s J.L. Runeberg laivan tilat ja salongit ovat käytettävissä kaikille matkustajille merimatkan aikana. Istumapaikkoja on myös ulkokannella. Maksimikapasiteetti laivalla on 220 henkilöä.

Tämä tarjous sisältää:
 • Helsinki -Porvoo Risteily (meno-paluu);
 • Lähtö Helsingistä klo 10.00 ja paluu Helsinkiin klo 19.30;
 • Vierailuun kauniissa Porvoossa aikaa noin 2,5 tuntia;
 • Pyydettäessä mahdollisuus pysähtyä merimatkan aikana Mustassa Hevosessa ja Haikon Kartanolla;
 • Laivan tilat ja salongit ovat käytettävissä kaikille matkustajille merimatkan aikana: istumapaikkoja sisällä ja ulkokannella;
 • Kahvila käytettävissä laivan alakannella (pyydettäessä myös maihinnousukannella);
 • Reittiliikenne Helsinki- Porvoo- Helsinki: Tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai, sunnuntai;

Tärkeää:

m/s J.L.Runebergin tilat ovat alkuperäisiä ja olemme säilyttäneet tilat sellaisinaan historiallisista ja tunnelmallisista syistä. Laivalla on kapeita ja jyrkkiä portaita maihinnousukannelta ylä- ja alakannelle. Maihinnousukannella on istumapaikkoja sekä ulkona että sisätiloissa. Huomioi, että laivan kahvila sijaitsee alakannella. Pyydettäessä laivan henkilökunta palvelee myös maihinnousukannella. Lasten lippu: 7-16v. Alle 7 vuotiaat pääsevät vahempien kanssa ilmaiseksi.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Lähtö Helsingissä Linnanlaiturilta -kauppatori
Kesto: 10 tuntia
Henkilöt: 1 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki, Porvoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

23,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +23

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Varustamo J.L. Runeberg
runeberg@msjlruneberg.fi
Google 4.6 / (16)
 • Itse laivamatka sujui erinomaisesti - sen sijaan lipun ostaminen vei luvattoman paljon aikaa - tulin paikalle klo 8, mutta kioskin avaamisaikaa ei ilmoitettu missään (vain laivan lähtöaika klo 10) - kun tiedätte, että teidän tietokoneenne toimii todella hitaasti, pitäisi lipunmyyjän tulla hyvissä ajoin paikalle, ja kun tiedätte myös, että ennakkoilmoittautujiamme oli suuri ryhmä - kun kioski lopulta avautui, oli lippujen tulostus todella hidasta ja laiva joutui lähtemään noin 20 minuuttia myöhässä, (sai aikaan sen, että reittiä piti muuttaa) asia piti ilmoittaa Haikkoon, että he tietäisivät varautua ruokailun alkamisen siirtymiseen. - Koko lippusysteeminne ennakkovarauksineen on todella hankala, joka vaatii asiakkaalta tulostimen tai älypuhelimen - kannattaa kehittää kokonaan uusi, joustavampi lipunmyyntisysteemi.
 • Hei ! Kiitos ! Oli loistava ilma ja vaikka oli ahdasta ei kukaan hermoillut. Ruokla oli TODELLA hyvää ja Runebergin tortut parhaita mitä ikinä olen syönyt. Saako niitä ostaa jostakin ,ostaisin mielelläni ! Erikoiskiitos siitä ilosta,jota parantumatonta syöpää sairastava tyttäreni tunsi laivalla. Leena
 • Heinäkuinen risteily Porvooseen ja takaisin oli miellyttävä kokemus. Aurinko paistoi ja meri kimmelsi. Porvoossa vietetty aika riitti hyvin kävelyyn vanhassa kaupungissa ja lounaaseen. Laivassa oli tilaa sekä kansilla että salongeissa. Laivan myymälästä sai virvokkeita ja -tietenkin- Runebergin torttuja. Myymälän valikoimassa myös erilaisia viinejä ja muita mietoja alkoholijuomia. Lohikeitto näytti erittäin herkulliselta. Paluumatkan kylmä tuuli hiukan latisti tunnelmaa. Tuuli viilensi myös sisätiloja. Osa matkalaisista valitti sisätilojen kylmyydestä. Keulaoven sulkeminen olisi auttanut asiassa.
 • Todella kaunis risteily Porvooseen! Laivalla tarjoillaan lounaaksi todella hyvää kalakeittoa
 • Mukava kokopäivän reissu. Ruoka oli todella maukasta ja palvelu mukavaa.
Kommentit