facebook

e-fatbike vuokraus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Leveät renkaat ja sähköavustin – voisiko parempaa yhdistelmää olla? E-fatbike, tuttavallisemmin sähköavusteinen läskipyörä on polkupyörien traktori. Se sopii jokaiselle pyöräilystä kiinnostuneelle ja tarjoaa polkijan toiveiden mukaan joko rentoa etenemistä tai napakampaa treeniä.

Sähköavusteisen läskipyörän saat allesi vuokrapisteiltämme Savitaipaleelta ja Tykkimäki Resortilta.

Läskipyörän leveät renkaat on suunniteltu lumella ja hiekassa ajamiseen eli maastoon, jossa normaali pyörä on vaikeuksissa. Parhaimmillaan e-fatbike on talvisin, sillä leveiden renkaiden ansiosta pyörä kulkee hyvin myös kevyessä lumessa. Kesällä taas läskipyörä on paras vaihtoehto, kun reitti kulkee polkuja ja latupohjia pitkin.

Tämä tarjous sisältää:
  • e-fatbike vuokraus

Tärkeää:

Pakkassäällä tuulenpitävät sormikkaan ovat pakollinen varuste. Jos pakkanen on -15C tai alle, niin lapaset voivat olla hyvä vaihtoehto vaikka ne hankaloittavat vaihteiden ja jarrujen käsittelyä jonkinverran. -20C säässä myös kasvot kannattaa suojata jollain huivilla tai kommando pipolla. Tuulen vaikutusta etenkin käsien kylmettymiseen ei kannata aliarvioida. Mukaan voi ottaa myös yhdet ”yliampuvan” lämpimät käsineet. Pipo kannattaa valita siten että se mahtuu kypärän alle, eli ei tupsuja ja mieluusti mahdollisimman ohut ja tuulenpitävä.Kengiksi suositellaan tasapohjaisia kenkiä joissa pehmeä kumiseos, mutta kaikilla kengillä kyllä pärjää.Kypärät tulevat meiltä, omiakin saa käyttää.

Talvisin jääolosuhteet voivat vaikuttaa reittien ylläpitoon. Pyörissä ei ole juomapullolle telinettä, joten oma pikkureppu kannattaa varata mukaanJos keli on kostea, niin kuraa voi lentää, etenkin selkään. Tämä kannattaa huomioida vaatetuksessa. Aurinkolasit ovat hyvä vaihtoehto etenkin kesäisin tai talvisin kun liikuntaan jäällä aurinkoisella kelillä. Varauksen peruutus 7 vrk.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kievarintie 2 as 1 54800 Savitaipale
Kesto: 3 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Säänkestävät vaatteet, pitkät housut ja suljetut kengät
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Karjala
Kaupungit Suomessa: Lappeenranta
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

45,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +45

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Saimaan Palju ja Lautta Oy
teemu@saimaanpalju.fi