facebook

Paintball -peli

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kaipaako työyhteisösi, juhlaporukkasi tai kaveripiirisi hauskaa ja vauhdikasta tekemistä? Paintball eli värikuulapeli tarjoaa oivan mahdollisuuden lisätä ryhmähenkeä ja heittäytyä vauhdikkaaseen menoon. Hiokaa joukkueenne taktiikka kuntoon ja sukeltakaa pelin maailmaan! Voittajaksi kruunataan tiimi, joka saa eliminoitua eli merkattua kaikki vastapuolen pelaajat.

Saimaan Paljun paintball-peleissä ohjaaja perehdyttää pelaajat lajin saloihin ja on paikalla koko pelin ajan. Pelaajat voivat valita itselleen sopivan merkkaimen kahdesta kokoluokasta ja tarjolla on kaksi kenttää, jotka vievät pelin aivan erilaisiin maailmoihin. Paintball sopii kaikille yli 13-vuotiaille ja on oiva ohjelmanumero syntymäpäiville, polttareihin sekä virkistys- ja tyhy-päiviin.Kentät sijaitsevat Lappeenrannassa ja Savitaipaleella.

Tämä tarjous sisältää:
  • Paintball -peli

Tärkeää:

Itse pelissä tulee lämmin, joten aluspukeutuminen kannattaa pitää suht kevyenä, huomioiden kuitenkin vuoden aika. Karkeana ohjeena: Kesällä alle t-paita ja kevyet verkkarit, loppu syksystä huppari ja verkkarit. Omat silmälasit voivat huurtua maskin alla (harvoin), joten niiden käyttöä kannattaa välttää jos mahdollistaKuulasta jää mustelma, normaalista kuulasta iso mustelma ja pienemmästä kuulasta pieni. Lappeenrannan kentällä on bajamaja, Savitaipaleen kentällä ei ole WC tilaa. Mukaan kannattaa aina varata juomavettä, kentällä ei ole vesipistettä. Kuulan väriaine voi päästä haalareista läpi. Tämä kannattaa huomioida pukeutumisessa. Väriaine lähtee normaalissa pesussa. Varauksen peruutus 7 pv etukäteen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kievarintie 2 as 1 54800 Savitaipale
Kesto: 1,5-2 tuntia
Henkilöt: 2-8
Pukeutuminen: Säänkestävät vaatteet, pitkät housut ja suljetut kengät
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Karjala
Kaupungit Suomessa: Lappeenranta
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

400,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +400

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Saimaan Palju ja Lautta Oy
teemu@saimaanpalju.fi