facebook

Päivässä golfariksi –golfin alkeiskurssi

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Viiden tunnin mittainen golfin alkeiskurssi asiantuntevan opettajan johdolla. Kurssiin siältyy kirjallnen ennakkomateriaali ja tarvittavat golf-varusteet kurssin ajaksi. Hintaan sisältyy myös 9-reiän pelikierros Loimijoki Golfin kentällä kurssin jälkeen, jolloin on mahdollisuus lunastaa green card.

Golf-harrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Päivässä golfariksi -alkeiskurssilla golfin aloittaminen on nopeaa, edullista ja helppoa. Golf mielletään usein aikaa vieväksi harrastukseksi, jonka aloittaminen on kaiken lisäksi vielä erittäin vaikeaa. Näin ei kuitenkaan ole ja nyt lajin pariin on mahdollista hypätä jopa yhdessä päivässä.Kurssin aikana lahjan saaja tutustuu golfin perusteisiin ja opettelee lyöntejä kokeneen opettajan johdolla harjoitusalueella ja  kentällä. Kurssilaisille opetetaan tärkeimmät säännöt ja oleelliset asiat sujuvan ja turvallisen pelaamisen takaamiseksi. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat ohjeet, miten harrastusta voi mielekkäästi jatkaa ja taitoja kehittää. Golfissa voi kehittyä vain ja ainoastaan pelaamalla.

Tämä tarjous sisältää:
  • Päivässä golfariksi –golfin alkeiskurssi

Tärkeää:

Kurssit toteutetaan kesäkaudella, touko-syyskuu. Kurssien ajankohdat löytyvät palveluntarjoajan nettisivuilta. Ennakkoon ilmoitettujen ajankohtien lisäksi kursseja voidaan järjestää omille ryhmille (minimi 5 hlöä) sovitun aikataulun mukaan.

Golf sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai aiempaan harrastustaustaan katsomatta. Kurssia ei kuitenkaan suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Kurssi sopii lahjaksi golfin pelaamisesta kiinnostuneelle tai uudesta harrastuksesta haaveilevalle.

Tämä golfkurssi on tarkoitettu aloittelijoille, joten aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Lisäksi kurssi sopii hyvin myös pitkään tauolla olleelle harrastuksen mieleen palauttamiseen. Varatun kurssin peruutusehdot: osallistuminen tulee perua tai ajankohta muuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kurssin alkua.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Jaakkolantie 190, 32100 Ypäjä
Kesto: 5 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Säänkestävät vaatteet, pitkät housut ja suljetut kengät
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Kanta-Häme
Kaupungit Suomessa: Ypäjä
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

59,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +59

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Loimijoki Golf
caddiemaster@loimijokigolf.fi
Loimijoki Golf Google 4.2 / (161)
Kommentit