facebook

Open your Body hengitystyöskentely ryhmässä

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Hengitystyöskentely ryhmässä. 

Hengitysharjoitus kestää tunnin, joka sisältää 45 minuuttia aktiivista hengitystä ja 15 minuuttia rentoutusta. Koko työskentelyyn varataan kuitenkin kaksi tuntia alku- ja loppukeskustelujen mahdollistamiseksi.

Hengityksessä on ikuisuus  Tämä hengitysharjoitus on länsimaalaistettu harjoitus ja on täysin turvallinen vaikuttaen vain yhteen osa-alueeseen.

 

Tämä tarjous sisältää:
  • Open your Body hengitystyöskentely ryhmässä

Tärkeää:

2-2,5h / kerta. Voit osallistua yhteen kertaan, mutta toivottavaa olisi, että osallistuja tulisi ainakin kolme kertaa kokeilemaan.

Maanantaisin parittomilla viikoilla, klo 12:20 (päivällä yksilötyöskentelyä, illalla ryhmä) ja torstaisin parillisilla viikoilla, klo 16:20. Muuten erikseen sovittavissa. Maanantaisin 30 min Movement meditaatio ennen ryhmää, joten kesto on pidempi kuin torstaina. Torstaina laskeudutaan suoraan istumaan ja matolle.

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma. 

Kerrothan ohjaajalle, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia. Psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet tulisi myös tuoda ilmi, sillä ne voivat vaikuttaa osallistumiseesi.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Mannerheimintie 162, Helsinki
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

30,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +30

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen- Taikavoimat
merja.rp.kallunki@gmail.com