facebook

Sidonta: Shibari

-8%
Suosittua Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Sidonnassa käytetään juutti - tai hamppuköysiä iholla, kehoa rajaavana elementtinä. Keho sidotaan asiakkaan toiveen mukaan joko liikkumattomaksi tai vain osittain -ja sidonnan voi tehdä lempeällä kuuntelevalla tavalla tai tuoden haastetta keholle.

Tässä sidonnassa keskitytään kehokokemukseen, kehon rajoihin, sisäisiin tuntemuksiin ja mahdollisiin konflikteihin tai haasteeseen, joita saattaa nousta. Parhaimmillaan köydet rajaavat kehoa, parantavat yhteyttä itseen ja sitä kautta myos muihin, sillä elävä yhteys muihin ihmisiin voi syntyä vain oman yhteyden kautta.

On hyvä tiedostaa, että sidonta saattaa nostaa monenlaisia tunnelmia ja niitä on hyvä tarkastella yhdessä ohjaajan kanssa. Sidonta on aina yhteispeliä ja kommunikointia ohjaajan ja asiakkaan välillä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Sidonta: Shibari

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

110,00 €

-8 %

120,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +110

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit