facebook

BioDynamic Breathwork & Trauma Release System yksilönä

-8%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

BBTRS eli BioDynamic Breathwork & Trauma Release System on erityisesti kehitetty traumapurkuun. Siinä käytetään hengitystä stimuloimaan kehon luonnollista paranemisprosessia hermojärjestelmän kautta. Hengitys, sisäiset voimavarat ja liike antavat mahdollisuuden tuntea, mitä kehossa tapahtuu. Biodynaaminen hengitystyöskentely eroaa niin sanotuista isoista hengitystekniikoista, joita esim. vetämäni Open your Body hengitystyöskentely on, sillä BBTRS hengitystyöskentelyssä tavoite on pysyä läsnä kehossa ja kehon tuntemuksissa. Hengityksen aikana kehon annetaan liikkua luonnollisessa ilmaisussa fasilitoijan tukiessa asiakasta, joka vapauttaa jännitystä.

Hengityksen tiedetään vaikuttavan emotionaalisiin ja psyykkisiin tiloihin, joten hengitys antaa mahdollisuuden monenlaisiin paranemisprosesseihin ja molemmilla työskentelytavoilla on paikkansa harjoituksena.BBTRS sisältää 6 elementtiä, joista jokainen on tärkeä osa tekijä kehon vapautumisessa:Hengitys- BBTRS työskentelyssä käytetään syvää hengitystä, johon asiakas kokee yhteyden. Tietoinen hengitys tarjoaa mahdollisuuden päästä käsiksi trauman fyysiseen blokkiin ja vapauttaa kehoa. BBTRS hengitys on turvallista hermostolle.Liike- Koettu trauma jäädyttää aina fyysistä kehoa. Hengityksen aikainen liike stimuloi kehon luonnollista ilmaisua vapauttamaan energiaa, joka on kehossa.

Tämä tarjous sisältää:
  • BioDynamic Breathwork & Trauma Release System

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

110,00 €

-8 %

120,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +110

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit