facebook

Northern Shamanic breathwork -syvähengitystyöskentely -yksityinen

-8%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Hengitys on silta fyysisyyden ja henkisen aspektin välillä.Hengityksellä hapen ja hiilidioksidin suhde elimistössä muuttuu ja hengityksen avulla on mahdollista saavuttaa ei-tavanomaisia tietoisuuden tiloja. Hengityksessä saattaa nousta kokemuksia mielen kätköistä eli puhutaan niin sanotusta katalyyttisesta kokemuksesta.

Hengityksessä päivätietoisuus säilyy koko ajan, mutta syvähengitys nostaa Theta taajuuksia, jotka mahdollistavat siirtymisen syvempään tietoisuuden tilaan. Hengityksen avulla voi olla mahdollista kokea rentoutuneisuus ja raukeus, jossa intuition ääni on voimakkaammin läsnä ja sisäisen äänen kuunteleminen helpompaa.

Ympäristön hälinä pienenee, joka tuo rauhan tilan. Theta taajuuksien jälkeen aivoaalloissa on mahdollista saavuttaa vielä Delta taajuudet, joka on täydellistä hiljentymistä, mutta tämän saavuttaminen on harvinaisempaa.Voimakkaan, tietoisen hengityksen avulla on mahdollista saavuttaa tietoisuuden tila, jolla on parantavaa ja muutosvoimaista potentiaalia.

Hengitys kulkee mukana koko elämän, syntymän hetken ensimmäisestä henkäyksestä kuolemaan viimeiseen hengenvetoon.Hengityksen avulla voidaan hallitusti kohdata elämän traumaattisia kokemuksia. Hengitys on myös vahvasti yhtä elämänenergian kanssa ja kuoleman koittaessa elämänenergia pakenee, samoin hengitys.

Tämä tarjous sisältää:
  • Northern Shamanic breathwork -syvähengitystyöskentely -yksityinen

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

110,00 €

-8 %

120,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +110

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit