facebook

Valmennukset

-10%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Valmennuksessa käytän osaamista sosiaalityön, kasvatustieteiden, psykologian ja NLP:n saralta, johon yhdistän aina kehollisen ulottuvuuden, sillä uskon, ettei ihminen voi koskaan täydellisesti olla vapaa ellei kehollinen kokemus ole linjassa mentaalisen käsittelyn kanssa. Monissa valmennuksissa lähtökohtana on tilanteen hyväksyminen, jonka jälkeen voi pohtia seuraavaa askelta. Olen tutkinut omassa elämässäni ja kokemusmaailmassa valtavan paljon hyväksymistä ja antautumista eri tasoilla ja uskon, että minkä tahansa asian muuttaminen vaatii tilanteen hyväksymistä täydellisesti sellaisena kuin se ilmenee pyrkimättä muuttamaan siitä mitään.

Tehdessään työtä hyväksymisen suhteen ihminen jo muuttaa tilanteeseen tai siinä olevien ihmisten välillä olevaa energiaa ja jo se itsessään on parantavaa. Olen valmentanut ihmisiä myös itsetunnon ja -arvostuksen saralla pyrkien vahvistamaan kehoyhteyttä ja rakkautta kehoon, tässä ilmiömaailmassa ilmenevään kehoon, jota ilman täällä eläminen ei olisi mahdollista.Valmennusta voi käyttää missä tahansa elämäntilanteessa, kun haluaa päästä eteenpäin jossain asiassa, eikä aina tarvitse ajatella, että pitää ostaa useamman kerran paketti vaan joskus riittää yksi kerta.

Pystyn antamaan valmennusta myös vanhemmuuteen liittyvissä asioissa, tukemaan huumenuoren kohtaamisessa ja antamaan vanhemmalle tukea kohdata pahoinvoiva nuori. Olen myös toiminut ammatillisena tukihenkilönä jenginuorille, joten voin antaa valmennusta myös nuorelle itselleen, mikäli hän on valmis sitoutumaan edes fyysisiin tapaamisiin. Yleensä huumeiden kanssa oireilevat nuoret tykkäävät minusta, sillä osaan puhua heidän kanssaan samaa kieltä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Valmennukset

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

90,00 €

-10 %

100,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +90

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit