facebook

Movement-meditaatio ryhmässä

-40%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Ennen hengitystyöskentelyä ohjaan usein (lähes aina) liikemeditaation. Meditaatio sisältää kolme osiota, shaking, unwinding ja free dance. Jokainen osa-alue vapauttaa jännitystä kehosta.Entisenä kilpaurheilijana liikuin paljon, mutta en sillä tavalla, että se olisi vapauttanut mitään. Liikkuminen treenasi kehon tiettyjä osa-alueita. Uskon, että trauma ja kohtaamattomat tunteet jäävät kehoon. Uhkaavassa tilanteessa keho jännittyy ja lihastonus kasvaa. Puhutaan taistele, pakene tai lamaannu- reaktiosta, joka on tärkeä, primitiivinen eloonjäämisreaktio ja se valmistaa kehoa käyttämään energiaa uhkaavassa tilanteessa.

Ongelma syntyy, mikäli jännitystä ei saada vapautettua kehosta tapahtuman jälkeen. Eläimillä tapahtuu sama reaktio. Myös eläimen keho valmistautuu toimimaan yllättävässä, uhkaavassa tilanteessa jännittämällä ja ohjaamalla energian kudoksiin, mutta eläimet purkavat jännityksen tärisemällä. Mikäli jännitystä ei pureta hermostosta, keho jää selviytymisen tilaan -jännittyneeseen, lukkiutuneeseen tilaan.

Totuushan on, että ihmisyyden kokemus on vahvasti kehollinen. Intuitiivinen, kehotuntemuksesta lähtevä liike neutraloi kehoon tallentuneita muistoja ja tunteita. Lisäksi meditatiivinen, kehoa kuunteleva liike parantaa kehotuntemusta (Felt Sense). Uskon, että ilman liikettä ei ole täydellistä paranemista.

Tämä tarjous sisältää:
  • Movement-meditaatio . ryhmässä

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

15,00 €

-40 %

25,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +15

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit