facebook

Traumatyöskentely

-8%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Minulla on paljon kokemusta traumakehon kanssa työskentelystä. Traumaoireet, keholliset kokemukset traumareaktioista ja uudelleen traumatisoituminen ovat olleet jatkuvan mielenkiinnonkohteenani jo pitkään. Traumatyöskentely on hyvin yksilöllistä ja moninaista, kuten ihmisyyden traumatkin ovat.

Traumatyöskentelyssä metodeinani yhdistän Breathwork:in, Bodywork:in, keskustelun ja mitä nyt milloinkin tarvitaan. Traumatyöskentelyssä voi käyttää erilaisia menetelmiä ja päästä syvemmälle kuin yksittäistä hoitoa/harjoitusta varaamalla.

Työskentely etenee aina asiakkaan toiveiden perusteella.Traumatyössä oleellista on pysähtyä koettujen kokemusten äärelle ja vahvistaa kehotuntemusta. Tämän jälkeen työskentely voi edetä kehollisempiin muotoihin ja/tai valmennukseen ja siksi traumatyöskentely on syvempi muoto kuin yksittäinen hoito/harjoitus.

Tämä tarjous sisältää:
  • Traumatyöskentely

Tärkeää:

Ei suositella henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyden häiriöitä, kuten skitsofrenia tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi raskaana oleva ei voi osallistua hengitykseen. Erityistä varovaisuutta myös silloin, jos on korkea verenpaine (ei hoidossa lääkkeillä), epilepsia, sydän- ja verisuonitauteja, aneurysma aivoissa tai vatsassa, hallitsemattomat kilpirauhasen ongelmat tai diabetes, epätasapainoinen astma (muutoin astmapiippu mukaan), irrotettu verkkokalvo tai glaukooma.

Kerro ohjaajalle myös, jos elämässä on isoja traumaattisia kokemuksia, psykiatriset diagnoosit ja lääketieteelliset, psykiatriset ja fyysiset rajoitteet, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseesi

Tietoa elämyksestä
Osoite: Helsinki
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Kevyet vaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

110,00 €

-8 %

120,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +110

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Tmi Merja Kauppinen
merja.rp.kallunki@gmail.com
Kommentit