facebook

Myyttinen metsäretki

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Myyttinen metsäretki sopii tyky-, virkistys-, strategia- tai kokouspäivän ohjelmaksi, jolloin luonnon välityksellä voidaan käsitellä ryhmälle ja yritykselle ajankohtaisia asioita. Myös syntymäpäiväsankaria, polttarisankaria tai hääparia voidaan huomioida yhdessä Kalevan Naisen metsäisillä keinoilla.

Jätä arki ja kiire taakse, pue yllesi metsäkaapu! Kalevan Nainen johdattaa ryhmäsi sisään metsän portista. Rummun kumina opastaa sinut ja kumppanisi aikamatkalle, luonnon hiljaisen viisauden ja voiman lähteille. Kävele rauhallisesti metsään, omaan sisimpääsi ja löydä uudelleen oma yhteytesi luontoon. Kalevan Nainen herättää eläytyvällä toteutuksellaan eloon esivanhempiemme metsäiset tarinat, joihin pääset sisälle tuntemaan niiden voimauttavan vaikutuksen. Ohjelma pohjautuu suomalaisiin kansantarinoihin, -runoihin, myytteihin ja itkuvirsiin.

Elävien tarinoiden kuunteleminen ja rauhallinen liikkuminen polkua pitkin eheyttävät mieltä ja yhdistävät ryhmää. Metsäretkellä voimme aloittaa uuden vaiheen, valita aivan uuden strategian: heitämme pienissä ryhmissä keskusteltuamme tuleen vanhat käytännöt ja harmistusta aiheuttavat asiat ja jätämme ne taakse. Sen jälkeen valitsemme luonnonmateriaalista uudet mahdollisuudet. Jätämme omia ja yhteisiä toiveita kangassuikaleisiin kirjoitettuina tuulikirjeinä puun oksaan, kiitämme itseämme ja työtovereitamme onnistumisista jättämällä ohranjyviä koivun juurelle. Kaiken jälkeen on juhlan ja mättäästä kaivetun taikaryypyn vuoro – se kohotetaan riemukkailla loitsusanoilla ja nautitaan hyvillä mielin.

 

Tämä tarjous sisältää:
  • Myyttinen metsäretki sisältää ohjelman toteutuksen tilaajan järjestämässä paikassa, alkoholittomat taikajuomat (alkoholipitoisista taikajuomista sovitaan erikseen), ohjelmaan kuuluvan pienen leipäpalan, 5 000 vuotta vanhasta liekopuusta valmistetun taikakalun (puuhelmi hamppunarussa) sekä loitsun kotiin vietäväksi.;
  • Osallistujamäärä 1-20 hlö;
Tietoa elämyksestä
Osoite: "Mielenkieli" - Linnaistentie 33, Lättähattu A 1, 15150 Lahti
Kesto: ~ 2-3 tuntia
Tarkka osallistujien lukumäärä: 1-20
Pukeutuminen: Kaikki tarvittavat varusteet toimitetaan.
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Maa: Suomi
Suomen alue: Päijät-Häme
Kaupungit Suomessa: Lahti
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

700,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +700

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Mielenkieli
+358 503016400
Kommentit