facebook

Safari sähkölumiskootterilla Sahanlahdessa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Koe Saimaan talvinen luonto mukavasti, hiljaisesti  ja vaivattomasti. Opastettu retki sähköisillä eLyly Lumiskoottereilla  on hauska ja turvallinen talvielämys Puumalan Sahanlahdessa.

Lumiskootterilla ajaminen on helppoa jos osaat ajaa polkupyörää niin opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Käytämme eLylyjä jotka ovat maailman ensimmäiset sähkölumiskootterit. Ajo tapahtuu lumitilanteesta riippuen järven jäällä tai metsäpolulla tai sekä että.

Privaatti retki kestää 90 min ja on tarkoitettu 2-5hlö ryhmille. Safareita järjestetään koko talven ajan kun lumitilanne sallii, yleensä joulukuusta huhtikuun alkuun.

Tämä tarjous sisältää:
 • Safari sähkölumiskootterilla Sahanlahdessa

Tärkeää:

Lumitilanteen salliessa päivittäin klo 10 ja klo 14 ja klo 19. Lämmin säänmukainen  talvivaatetus. Pitkävartiset talvikengät (EI nastoja). Safareita järjestetään koko talven ajan kun lumitilanne sallii, yleensä joulukuusta huhtikuun alkuun. Osallistujien ikä vähintään 10v,  painorajoitus 110 kg, nollatoleranssi alkoholin kanssa. Retket operoidaan vain lumitilanteen salliessa. Osallistujien tulee osata ajaa pyörällä ja omata hyvä tasapaino. Varauksen peruutus: 7 pv ennen safaria.

 

Tietoa elämyksestä
Osoite: Ylössaarentie 35, 52200 Puumala
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 2-5 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Säänmukainen varustus, Lämpimät talvivaatteet (tuuli- ja kosteudenkestävät)
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Dec-April, Kylmä kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Savo
Kaupungit Suomessa: Puumala
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

225,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +225

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
LakeLand GTE
sales@lakelandgte.fi
Google 4.9 / (52)
 • Upea kokemus. On mielenkiintoista pudota jäihin turvallisesti ja harjoitella sieltä nousua. Kelluminen on rentouttavaa ja todella mukavaa, varsinkin kaveriporukalla.
 • Erittäin toimiva ja hyvä palvelu Puumalan keskustassa. Vuokrattiin tosi kätevästi kajakit Visit Puumalan sivuilta ja haettiin ne Koulukartanon vierestä itsepalveluvuokraamosta. Hinta neljältä tunnilta ja kahdelta kajakilta varusteineen oli 70 euroa. Tosi kohtuullinen hinta. Huitastiin kahvi- ja evästauolle 4,5 kilsan päähän noin Koskenselän ja Sahanlahden puoliväliin. Jos haluaa mennä suositusreittiä, kartta kuuluu varusteisiin, ja reitillä on kolme leiripaikka. Tällöin suunta on eri. Meidän meloma reitti oli myös kaunis - punaiset luotsiveneet, Puumalan Satama, Puumalan Silta, Koskenselän leirintäalue ja taukopaikalta avautuva Sahanlahti sekä lukuisat somat mökit ja talot Saimaan rannalla olivat mukavaa katseltavaa. Lämmin suositus tälle palvelulle!
 • Mielenkiintoinen norpparetki, vaikka emme luonnossa niitä nyt nähneetkään. Sen sijaan kalasääskiä useampi ja vielä kaulushaikara kaupan päälle. Oppaan tarinointi ja asiantuntemus kasvatti norppatietoutta ja ymmärrystä lajin suojelemisen tärkeydestä. Erityispisteet siis oppaalle, ekologiselle veneelle ja upeille maisemille!
 • Norpparisteily oli kyllä antoisa kokemus. Opas Arto oli omiaan tekemään tunnelmasta tervetulleen, tarinat ja tiedot avasi paljon norppien maailmaa.
 • Huikea jääkellunta Olavinlinnan kupeessa, -13 asteen pakkasessa, tähtitaivaan alla. Arto vetää retket ammattitaidolla ja mukavan lupsakalla tyylillä??
Kommentit