facebook

Jääkellunta pelastuspuvuissa Puumalassa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Jääkellunta Saimaan upeimmassa Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea. Jääkellunta Puumalansalmessa ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Lämmin tila vaatteiden vaihtoon.

Tämä tarjous sisältää:
 • Jääkellunta

Tärkeää:

Ohjelman osallistujamäärä on 3-12hlö. Sopii normaalikuntoisille aikuisille. Ei sovellu lapsille. Lämmintä alusvaatetta pelastuspuvun sisään. Varauksen peruutus 7 päivää ennen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Niementie 3, 52200 Puumala
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 3-9 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Sopivat vaatteet tarjotaan
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1. lokakuuta - 30. huhtikuuta
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Savo
Kaupungit Suomessa: Puumala
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

150,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +150

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
LakeLand GTE
sales@lakelandgte.fi
Google 4.9 / (52)
 • Upea kokemus. On mielenkiintoista pudota jäihin turvallisesti ja harjoitella sieltä nousua. Kelluminen on rentouttavaa ja todella mukavaa, varsinkin kaveriporukalla.
 • Erittäin toimiva ja hyvä palvelu Puumalan keskustassa. Vuokrattiin tosi kätevästi kajakit Visit Puumalan sivuilta ja haettiin ne Koulukartanon vierestä itsepalveluvuokraamosta. Hinta neljältä tunnilta ja kahdelta kajakilta varusteineen oli 70 euroa. Tosi kohtuullinen hinta. Huitastiin kahvi- ja evästauolle 4,5 kilsan päähän noin Koskenselän ja Sahanlahden puoliväliin. Jos haluaa mennä suositusreittiä, kartta kuuluu varusteisiin, ja reitillä on kolme leiripaikka. Tällöin suunta on eri. Meidän meloma reitti oli myös kaunis - punaiset luotsiveneet, Puumalan Satama, Puumalan Silta, Koskenselän leirintäalue ja taukopaikalta avautuva Sahanlahti sekä lukuisat somat mökit ja talot Saimaan rannalla olivat mukavaa katseltavaa. Lämmin suositus tälle palvelulle!
 • Mielenkiintoinen norpparetki, vaikka emme luonnossa niitä nyt nähneetkään. Sen sijaan kalasääskiä useampi ja vielä kaulushaikara kaupan päälle. Oppaan tarinointi ja asiantuntemus kasvatti norppatietoutta ja ymmärrystä lajin suojelemisen tärkeydestä. Erityispisteet siis oppaalle, ekologiselle veneelle ja upeille maisemille!
 • Norpparisteily oli kyllä antoisa kokemus. Opas Arto oli omiaan tekemään tunnelmasta tervetulleen, tarinat ja tiedot avasi paljon norppien maailmaa.
 • Huikea jääkellunta Olavinlinnan kupeessa, -13 asteen pakkasessa, tähtitaivaan alla. Arto vetää retket ammattitaidolla ja mukavan lupsakalla tyylillä??
Kommentit