facebook

Redrib Cottage Local Experience

Uutuudet

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen.

Vieraanvaraiset isäntämme kertovat kaiken mökkielämästä, kalastuksesta ja alueen sotahistoriasta. Kokeile heidän saunaansa, josta on henkensalpaava näkymä Helsingin keskustaan. Lähde opastetulle luontopolulle tai istahda lämpimille kallioille nauttimaan saaristolaislounaasta. Aivan kuten paikalliset. Heidän kanssaan. RIB vene vie sinut takaisin vauhdikkaasti ulkokautta vain 30. minuutissa.

Tapaamme 20 min. ennen lähtöä Marina Bay Caféssa, Katajanokan vierassatamassa. Ensin sinulle annetaan matkustajavarusteet matkaa varten. Lyhyen turvallisuusohjeistuksen jälkeen lähdemme risteilylle kaupungin länsipuolen kauneimpaan saaristoon. Näet paljon kesämökkejä, veneilijöitä ja villieläimiä matkallamme määränpäähämme. Kuljettajamme ja oppaamme selitti kaiken. 45 minuutin risteilyn jälkeen saavumme määränpäähämme. Kauniilla saarella isäntämme odottavat meitä.

Kotona ruotsia ja suomea puhuva ihana pariskunta tervehtii sinua englanniksi, ranskaksi tai saksaksi. Heidän saarellaan, joka on ollut saman perheen omistuksessa yli 100 vuotta, saat aidon kurkistuksen saariston arkeen. Kuuntele kuinka he viettävätpitkiä ja aurinkoisia vapaapäiviä. Missä ovat parhaat kalastuspaikat ja kuinka valmistaa ahven. Luontopolkukävelyllä kuulet kaiken hirven uimisesta ja mitä marjoja ja sieniä kannattaa poimia. Viihdyttävät ja erittäin ystävälliset isännät selittävät kaiken tälle päivälle. Heidän skandinaavisen design-mökkinsä ovat avoinna myös sinulle. Vanhempi sukupolvi saattaa tulla paikalle ja kertoa sinulle kaiken alueesta, joka on vuokrattu Neuvostoliiton laivastotukikohdaksi toisen maailmansodan jälkeen. Saatat tavata myös muita perheenjäseniä saarella! Yhdessä isäntien kanssa voit lämmittää aidon puulämmitteisen mökkisaunan.

Panoraamaikkunasta näkee aina Helsingin keskustaan asti. Todella ainutlaatuinen kokemus tästä luonnon ihmemaasta nähtynä. Yhdistä saunan kylpy ja pulahtaa mereen, kuten paikalliset tekevät. Suomalainen sauna on myytti, joka on todella totta. Ethän halua missata tätä tilaisuutta, ethän?

Saunan jälkeen isännät valmistavat kotitekoisen saaristolounaan. He eivät ole vain ystävällisiä, vaan ovat myös poikkeuksellisen hyviä kokkeja! Istu vain lämpimillä kallioilla ja nauti lounasta, aivan kuten kaikki täällä tekevät.

Tämä tarjous sisältää:
 • Redrib Cottage Local Experience;
 • Opastettu RIB-veneretki saariston halki;
 • Kaikki matkustajien tarvittavat varusteet;
 • Opastettu kierros saarella luontopolkukävelyllä;
 • Pääsy yksityisiin mökkeihin saarella;
 • Saaristolounas;
 • Sauna (valinnainen);

Tärkeää:

Varusteiden ansiosta ei ole juurikaan säävarausta. Vain kaatosade yhdistettynä kovaan tuleen, ukkonen tai sankka sumu on retken siirtämisen syy. Nouseminen veneeseen ja liikkuminen kallioilla edellyttää normaalia fyysistä kuntoa ja liikkuvuutta. Tarvittavat varusteet tarjotaan palveluantarjoajan puolesta. Peruutus 7 päivää aikaisemmin kuluitta. Peruutus 6-2 päivää ennen, 50% palautus. Ei palautusta mikäli peruutus alle 2 päivää ennen retkeä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Meripellontie 11 C, 00910 Helsinki
Kesto: none
Henkilöt: 1-9 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Sopivat vaatteet tarjotaan
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • 10 henkilöä

660,00 €

 • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +660

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
info@redrib.fi, +358405005271
Kommentit