facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Ikimuistoinen alpakkaelämys kahdelle

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kaipaatko hengähdystaukoa arjen kiireistä, tunnetko itsesi stressaantuneeksi tai kaipaat piristystä päivääsi? Alpakoiden seurassa unohdat maailmanmenon ja saat olla läsnä ja keskittyä hetkeen. Puiston kaunis luonto ja alpakoiden hyväksyvä seura on kaikinpuolin aitoa ja pyyteetöntä. 

Alpakkakävelylle et tarvitse aiempaa kokemusta eläimistä. Aloitamme elämyksen tutustumalla alpakoihin heidän omassa aitauksessaan, annamme ruoat ja tämän jälkeen laitamme riimut mukaan lähteville alpakoille. Kaikki tämä tapahtuu ohjatusti tai ohjaajan toimesta. Mukaan kävelylle otamme myös pienet pussit alpakoiden herkkua, pieniä porkkanaviipaleita, joita tarjoilemme lenkkikavereillemme matkan varrella. 

Metsäretken jälkeen alpakat viedään lepäilemään, ja muun porukan kanssa jatketaan herkullisille kotaeväille. Tulella valmistuvat maittavat nokipannukahvit, makkarat tai vaikka muurinpohjaletut. Eväät katsotaan ryhmän toiveiden mukaan. Päivän tunnelmia on ihanaa jakaa omalla porukalla kodan hämärässä tunnelmassa.

Tämä tarjous sisältää:
 • Ikimuistoinen alpakkaelämys kahdelle

Tärkeää:

Lasten tulee osallistua alpakkaelämykseen yhdessä aikuisen kanssa, joka huolehtii yhdessä alpakan talutuksesta. Ikärajoituksia ei varsinaisesti ole. Alpakkaelämys voidaan räätälöidä asiakkaiden toimintakyvyn ja iän mukaisesti. Alpakkaelämyksiä toteutetaan ympäri vuoden sääolojen salliessa. Ryhmäkoko 2-8 henkilöä. Säänmukainen vaatetus, ulkoiluun sopivat jalkineet.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti (Saarijärvi)
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Jyväskylä, Saarijärvi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

78,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +78

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Puuhapuisto Veijari
info@puuhapuistoveijari.fi
Google 4.3 / (490)
 • Viihtyisä puisto. Tekemistä ja näkemistä riitti päiväksi monenikäiselle. Ruoka-annokset olivat runsaat. Varjopaikkoja löytyy aikusille sekä virvokkeita. ? Kesä - 23 lintutaloon ei ollut pääsyä. ?
 • Todella kiva paikka! Puuhasimme kaikki yhdessä! Soutelua, akvaariot, temppuradat, pyöräilyt, autolla-ajot, minigolffit ja paljon paljon muuta! Fafa ja famu sekä 5v lapsenlapsi . Kiitos!
 • Aivan mahtava paikka! Käytiin ekaa kertaa meidän perheen kanssa, johon kuuluu 3v poika. Oltiin koko päivä temmeltämässä. Hän nautti tosi paljon! Tullaan varmasti uudelleen!!
 • Oikein positiivinen yllätys. Käytiin meidän 1-vuotiaan kanssa ja hän tykkäsi katsella eläimiä ja kaloja. Hieman kun kasvaa niin puistossa riittää monenlaista puuhailtavaa. Veijaria voi hyvin suositella lähiseuduilla liikkuville lapsiperheille.
 • Hyvin pidetty paikka, paljon tekemistä, ihanat eläimet! Laaja alue, paljon erilaisia alueita, joihin suurikin kävijämäärä jakaantuu hyvin, ettei tunnu ruuhkaiselta. Toiminnot selkeästi eritelty ja ohjeistettu. Mukava touhuta ja ihan vaan viettää aikaa viihtyisässä ympäristössä.
Kommentit