facebook

Parihoito äänimaljoilla 90min.

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tiibetiläsillä äänimaljoilla tehtävien syvärentoutusmenetelmien vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin.

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle- ja theta-taajuuksiin. Äänihieronta tunnetaan yli 5000 vuotta vanhana menetelmänä. Äänien värähtely saavuttaa alueet joihin normaalilla hieronnalla ei päästä.  Äänimaljat ovatkin ihana keino saada fyysinen keho, mieli ja hermosto rentoutumaan.Lähes kaikki sairautemme ja vaivat ovat alku juuriltaan kehon kertyneen ja patoutuneen stressin ilmentymää.

Hoito vaikuttaa pääasiassa autonomisen hermoston kautta, mutta hoidolla on myös vaikutus suoraan solutasolle. Koska autonominen hermosto ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, hoitojen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Hoito voi toimia hyvin mm. unettomuuteen, stresiin, ahdistukseen, keskittymis vaikeuksiin, lihaskireyksiin, endometrioosi- ja kuukautiskipuihin, yleisesti kaikki kiputilat, vähentää dementiapotilaiden käytöshäiriöitä.Äänen värähtely vaikuttaa syvälle lihaksiin, soluihin, kudoksiin ja hermostoon vapauttaen kehoa. Ja näin energia ja kehon palautuminen lähtee liikkeelle.

Pääasiassa hoito on sairauksia ennaltaehkäisevää. Kehon oma värähtelyä vahvistava, jolloin hermosto, vastustuskyky ja aineenvaihdunta hakeutuu omaan tasapainoon.

Pari hoito sinulle ja ystävälle. Sopii hyvin myös pariskunnille tai äidille ja lapselle yhteiseen olemiseen ja rentoutumiseen.

Tämä tarjous sisältää:
  • Parihoito äänimaljoilla 90min.

Tärkeää:

Peruutus 48 tuntia etukäteen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vuollemutka 3, 01600 Vantaa.
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

120,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +120

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Yoga Studio Tada - Vantaa / Myyrmäki
yogastudiotada@gmail.com
Yoga Studio Tada - Vantaa / Myyrmäki Google 5 / (18)
Kommentit