facebook

Sointukylpy omalle porukalle

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tulkaa rentoutumaan omalla porukalla sointukylpyyn!

Saatte käyttöön koko studion teidän porukalle.

Äänimaljojen kaunis ja puhdistava sointi johdattaa teidät syvärentoutukseen.Sointukylpy on tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävä syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin.

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.Tämä syvärentouttava sointukylpy sopii sinulle, kun kaipaat pysähtymistä jayhteyttä itseesi. Sointukylpy sopii erityisen  kuormittuneen ja stressaantuneen kohon ja mielen hellimiseen. Nykypäivän arki on kuormittavaa. Ja siksi meidän täytyy itse aktiivisesti löytää ja luoda keinoja, joilla pysähtyä ja rentoutua.

Äänimaljojen sointi ja värähtely aktivoi parasympaattisen hermoston, keho ja mieli rauhoittuu. Äänimaljojen moni taajuinen värähtely saa ihmisen kehon nesteet värähtelemään. Meidän kohossa 70 -45% on vettä.Tämä täytyy kokea itse, sanoin sitä on vaikea kuvailla. Myös keskittymisvaikeuksista kärsineet aikuiset ja lapset ovat kokeneet tämän rentoutumismuodon rauhoittavaksi.

Itämaisen perinteisen energia anatomian mukaan äänimaljojen värähtelyllä vaikutetaan energiaan, kuten auraan ja chakroihin. Energia hakeutuu luonnolliseen tasapainoon näin keho ja mieli pääsee tasapainon tilaan. Rentoutuksen aikana pääset meditatiiviseen tilaan unen ja valvetilan rajamaille.Myös useat tutkimukset osoittavat niidenvaikuttavan mm. autonomiseen hermostoon, immuunijärjestelmään,umpieritysrauhasiin ja aivojen välittäjäainejärjestelmään.Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Harjoituksen kautta keho ja mieli oppii rentoutumaan. Ja tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Yksikin kerta äänimaljarentoutuksessa tekee hyvää! Mutta useamman äänimaljarentoutuksia jälkeen huomaat kehon ja mielen rentoutuvan nopeammin. Koska kehosi oppii toistojen kautta päästämään irti ja kuormittunut hermosto rauhoittuu nopeammin ja ajatteleva ja erotteleva mieli rauhoittuu.

Pue päälle mukavanlämpimät vaatteet ja villasukat sekä ota mukaan oma (jooga)mattosi, jonkapäällä on mukava rentoutua. 

Tämä tarjous sisältää:
  • Sointukylpy omalle porukalle

Tärkeää:

Peruutus 48 tuntia etukäteen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vuollemutka 3, 01600 Vantaa.
Kesto: 1 tunti 15 minuuttia
Tarkka osallistujien lukumäärä: 3-14 henkilöä
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

290,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +290

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Yoga Studio Tada - Vantaa / Myyrmäki
yogastudiotada@gmail.com
Yoga Studio Tada - Vantaa / Myyrmäki Google 5 / (18)
Kommentit