facebook

Flyboard

Flyboard

ILMAINEN TOIMITUS JA PAKKAUS

Kokeile Hietsussa kesän hauskinta ja vauhdikkainta vesiurheilulajia!

Pääset kokeilemaan miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun 260 hevosvoimalla tuotettu vedenpaine nostaa sinut Flyboard-laudalla ilmaan!

Mikäli olet kuten useimmat meistä etkä ole vielä koittanut Flyboardingia, ei syytä huoleen – ensikertalaiset ovat luonnollisesti tervetulleita ja pääset turvallisesti kokeilemaan Flyboardingia lennättäjien avustamana.

Mukaasi tarvitset uima-asun/bikinit, pyyhkeen, juomapullon. Paikan päältä saat märkäpuvun, kelluntaliivit sekä kypärän. Paikalle suositellaan saapumaan reilusti ennen ajoaikasi alkamista. Flyboard Helsingillä ei ole omia pukukoppeja, suihkuja eikä vessaa, mutta yleiset tilat löytyvät Hietaniemen uimarannalta noin 100 metrin päästä.
Tutustu huolellisesti oppaaseen ensikertalaisille ennen kokeilua. Oppaan ja ajanvarauskalenterin löydät osoiteesta www.flyboardhelsinki.fi

Tietoa Flyboard Helsingistä
Flyboard on kesällä 2016 Hietsussa toimintansa aloittanut elämyksiä tarjoava yritys. Kyseessä on Helsingin ainoa kiinteällä paikalla oleva Flyboard-piste. Ammattitaitoiset lennättäjät pitävät huolen, että harrastus sujuu turvallisesti. Flyboarding on suosittua niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin polttareissakin.

Tämä tarjous sisältää:
  • Flyboard

Tärkeää:

Flyboardingissa eli suihkulautailussa ei ole alaikä- tai pituusrajaa, vaan rajoittavaksi tekijäksi muodostuu lentäjän paino sekä jalankoko ja uimataito. Lentäjän on kyettävä vedessä ollessaan lautaan kiinnitettynä lentovarusteet päällä kääntymään selältä vatsalleen. Tämä näyttäisi olevan joillekin hankalampaa kuin miltä se aluksi kuulostaa. Lentäjän jalkojen on myös oltava sellaista kokoa, että ne pysyvät monoissamme kiinni. Arviolta lentäjän minimipainon täytyy olla vähintään 40-45kg ja jalankoko 35. Nuorin itsenäisesti meillä lentänyt on ollut 11-vuotias tyttö, mutta hänen 10-vuotias pikkuveljensä oli selvästi liian pieni.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Flyboard Helsinki" - Hietaniemen uimarannan lähellä 00100 Helsinki
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Kesto: Eri hinta, valitse ylhäältä valikosta.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu

60,00 €

  • Kesto

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Flyboard Helsinki
+358 50 343 4736
Kommentit