facebook

Redrib Survival Suit Experience

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kokeile, miltä tuntuu kellua painottomana pelastuspuvussa vedessä pysyen kuivana ja lämpimänä. Tämä meditatiivinen kokemus on nyt mahdollista jopa keskellä Helsinkiä ympäri vuoden.

Kuule meripelastuksesta sekä hypotermiasta ohjaajaltamme. Meillä on kaikki mitä tarvitset kelluntaa varten. Voit myös tilata kellunnan ja saunan Helsingissä suoraan meiltä. Kohteet saattavat vaihdella säiden mukaan.

Tämä tarjous sisältää:
  • Merikellunnan pelastuspuvussa kahdelle henkilölle

Tärkeää:

Peruutus 7 päivää aikaisemmin kuluitta. Peruutus 6-2 päivää ennen, 50% palautus. Ei palautusta mikäli peruutus alle 2 päivää ennen retkeä. Lapset yli 10 v voivat osallistua.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Cafe Carusel, Merisatamanranta 10, Helsinki
Kesto: 1-1,5 tuntia
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Oma lämmin villapaita, villasukat. Puvun alle tulee muuten normaali vaatetus.
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

250,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +250

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
+358405005271, info@redrib.fi
Redrib Experience Google 5 / (77)
  • Mikä hämmästyttävä päivä! Olimme 16 hengen ryhmä juhlimassa ystävän syntymäpäivää ja teimme selviytymispukukokemuksen. Kelluimme, hyppäsimme, uimme jäisessä vedessä, murtoimme valtavia jääpalasia, kävelimme kelluvalla jäällä…. Ja nauroi paljon! Ohjaajat olivat erittäin mukavia ja avuliaita kaikkien kanssa! Lämmin suositus ?
  • Hyvä reissu ja hyvä kippari
  • Käytiin lasten kanssa seikkailulla, ja helikopterilento saareen oli kaikille upea elämys. Pelastuspukukelluntakin oli uudenlainen kokemus, ja onnistui hienosti 7-vuotiaankin kanssa. Tarjoilut ja palvelu pelasi hienosti alusta saakka. Rib-veneellä takaisin Helsinkiin päätti komeasti hienon päivän. Lapsetkin tykkäsivät vauhdista. Vielä kun olisi sattunut tuulinen päivä aaltoineen, mutta jääpä jotain seuraavaan kertaan :D
  • Seikkailu Sipoon saaristoon onnistui hienosti. Myös helikopterilaskeutuminen saaren kalliolle oli hieno kokemus aikuisille ja lapsille.
  • Ostin miehelleni lahjaksi yhteisen seikkailuhetken Redribin off-shore -retkelle. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa! Jo järjestelyvaiheessa Leifistä ja firmasta tuli erittäin luotettava olo. Olimme sopineet, että katsomme tarkemman päivän säiden mukaan ja Leif ottikin minuun yhteyttä, kun oli tiedossa muutama sääolosuhteiltaan optimaalinen päivä tämäntyyppiseen reissuun. Arvostin elettä, sillä en itse tietenkään olisi tiennyt millainen tuuli ym. on suotuisin tällaiseen. Saimme nauttia retkellä sekä isoista aalloista, että rib-veneen nopeudesta. Leif ja Olli neuvoivat kaiken tarvittavan selkeästi ja yksinkertaisesti. Itseäni jännitti aluksi, mutta aloin hyvin pian nauttia matkanteosta ja meillä oli koko ajan turvallinen olo. Molemmilla meillä oli tosi hauskaa! Kelluimme myös merellä ollessamme erään saaren edustalla pelastuspuvuissa, mikä sekin oli hieno kokemus ja varmaan tuntuu aika samalta kuin jos olisi ollut kelluntatankissa. Vahva suositus!
Kommentit