facebook

Viikonloppu vuokramökki Rantakari

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Rantakarin merenrantamökki on maisemallinen lomakohde perheille ja pienille porukoille rentoutumiseen, yhdessäoloon ja rauhallisiin illanistujaisiin Kotkan Tiutisessa, noin 90 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Rantakarin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki, joka sijaitsee aivan meren äärellä omakotitalon pihapiirissä. Vuokramökillä on upea yksityinen meriterassi ja uimalaituri. Lasiterassilta upeat saaristomaisemat ja näköala aavan merimaiseman yli aina Haminaan saakka.

Mökkimajoitusta 7 hengelle:

Rantakarin vuokramökki on puolitoistakerroksinen loma-asunto, jossa majoittuu yhteensä 7 henkilöä makuuhuoneessa ja olohuoneeseen avautuvalla parvella. Mökissä on noin leveä sohva ja varaava takka, hyvin varusteltu keittokomero, makuuhuone, makuuparvi, puulämmitteinen sauna, wc ja upea lasiterassi. Lasitetun terassin edustalla on upea yksityinen meriterassi, josta on suora yhteys laiturille.

Loma-asunnossa makuuhuone ja nukkumaparvi:

Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 7 henkilölle. Makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja huoneessa on 2 x 80 cm leveät runkopatjasängyt. Parvella on 5 x 80 cm runkopatjasängyt. Parvelle on käynti jyrkkiä portaita pitkin, joten parvi ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Rantakarin vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatja ja olohuoneen sohvallakin mahtuu tarvittaessa majoittumaan.Vuokramökissä on keittokomero ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat 8 henkilölle.

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Lasitetulla terassilla on ruokapöytä 8 henkilölle.Puulämmitteinen Sauna, pesutilat ja 2 x wc. Vuokramökillä on pieni puulämmitteinen sauna. Kerrallaan saunaan mahtuu 3 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas ja pesuhuoneessa on suihku ja wc. Mökissä on myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta.

Kalastusmökki perheille ja porukoille:

Rantakarin merenrantamökki sijaitsee Tiutisessa, hyvien kalavesien äärellä ja soveltuukin mainiosti myös kalastusmökiksi perheille ja pienille kalastusporukoille. Vaikka yöpyminen veneen hytissä tai teltassa puuttomalla saarella voi kuulostaa ennen reissua asialliselta, voi majoittautuminen esim myrskyn yllättäessä olla turvallisempaa ja mukavampaa Rantakarin mökissämme.

Mökiltämme löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet ja välttämättömyydet ja siten voit halutessasi käyttää kaiken ajan vaikka kalastukseen. Kalareissun jälkeen voit nauttia rentouttavasta lämmöstä rantasaunan lauteilla ja kuunnella tulen takkatulen rätinää. Tule ja nauti mukavasta oleskelusta yksin tai kavereiden kanssa!

Soutuvene käytettävissä:

Rantakarin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Omakotitalon soutuvene on käytettävissä ilman lisäveloitusta. Muistathan kiinnittää soutuveneen huolellisesti ja ilmoittaa mahdollisista puutteista asiakaspalveluumme jotta saamme veneen pidettyä käyttökuntoisena myrskyistä huolimatta. 

Vuokramökin terassilla grillausmahdollisuusLasitetulta terassilta on suora kulkuyhteys mökin edustalla sijaitsevalle meriterassille ja laiturille. Rantaterassi on rajattu sermeillä ja suoraa näköyhteyttä naapuriin ei ole. Rantaterassilla on kaasugrilli, ulkoruokailuun soveltuva ruokapöytä ja aurinkotuolit.

Yksityinen uimalaituri:

Rantaterassilta on kulkusilta laiturille. Meriveden pinnankorkeus vaihtelee suuresti, joten matalan veden aikaan kulkusilta laiturille on jyrkkä. Olethan varovainen laiturille kulkiessasi.Laiturin päässä on uimaportaat, jotka ovat säästä riippuen käytettävissä yleensä ainakin huhti-toukokuusta joulukuulle saakka.

Kun meri on jäässä, voivat asiakkaat halutessaan tehdä laiturin päähän avannon. Ranta mökin edustalla on äkkisyvä, eikä se sovellu uimataidottomien lasten leikkeihin. Lähin hiekkaranta on Tiutisen oma hiekkaranta vain reilun 100 metrin etäisyydellä, Pyrinnöntien päässä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Viikonloppu vuokramökki Rantakari, Pe-Su;
  • Kahden yön majoitus 1-7 hengelle;
  • Saunan käyttö;
  • Soutuvenen käyttö;
  • Yksittyinen Uimalaituri;

Tärkeää:

Tarjous ei ole voimassapyhäpäivinä, eikä kesä- elokuun välisenä aikana.

Tarjous voimassa viikonloppuisin, kahdeksi yöksi, pe-su.

Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokrahintoihin. Halutessasi voit varaa itsellesi pyyhkeet ja lakanat käyttöön mökiltä. 

Vuokramökki on vuokralaisen käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivänä yleensä klo 16.00 alkaen aina lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä sovittu ja veloitettu. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja vuokranantaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma.

Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Maksuja ei palauteta.Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Rantakari, Seurakuja 6, Kotka
Henkilöt: 1-7
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Tarjous voimassa koko vuoden, poislukien joulu, uusivuosi ja kesä-elokuu, Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa vain viikonloppuisin
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 2
Maa: Suomi
Suomen alue: Kymenlaakso
Kaupungit Suomessa: Kotka
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

520,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +520

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Kotteria
+358 400-534269 asiakaspalvelu@kotteria.com
Kotteria Google 4.5 / (55)
Kommentit