facebook

Vuokramökki Struka

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Struka mökki ja palju Pyhtäällä 12-16 hengelle.

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Strukan vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, huvimaja, ulkopalju ja erikseen vuokrattavissa  rantasauna.

Lomamökki, bilepaikka Etelä-Suomessa, 100km Helsingistä:

Strukan vuokramökki on avara ja valoisa mökki Sinulle ja perheellesi. Mökki sijaitsee Etelä-Suomessa Kymenlaaksossa, noin 100km Helsingistä itään. Kotkasta noin 30 km. Näin hyvällä sijainnilla olevaan suureen mökkiin on hyvä koota isompikin seurue kokoustamaan, julimaan tai viettämään yhteistä aikaa luonnon rauhassa. Tämä upea hirsimökki sijaitsee hiljalleen virtaavan joen rannalla Pyhtään vehreän luonnon ympäröimänä. Mökissä on oma ranta ja omaa rauhaa vaikka Kivikosken mökki sijaitse vain noin 70 metrin päässä mökistä. Näköyhteyttä ei naapurimökille pihalta ole. Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti luonnosta nauttien!

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä. Biljardipöytä on kivipöytä.Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja pyykinpesukone. Pesutilassa on myös pesuallas ja allaskaappi, jossa laudeliinoja ja shampoota ja hoitoainetta vapaasti vuokralaistemme käytettävissä.

Makuusoppi, 3 makuuhuonetta ja iso parvi.

Strukan vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle, mutta vuokramökillä on sängyt jopa 16 henkiölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen). Päämakuuhuoneessa on 180 cm leveä parivuode.Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 4 x 80 cm sängyt. Sängyistä 2 sijoitettu vierekkäin. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta. Parvella biljardipöytä ja 6 x 80 cm sängyt.

Palju, nurmikkoinen piha ja huvimaja kaasugrillillä:

Strukan rannassa on puulämmitteinen kylpytynnyri, eli palju. Puulämmitteinen palju on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu kerrallaan noin 6-8 kylpijälle. Kylpypalju tuo luksusta lomaan ja lämpimän veden syleilyssä voit nauttia luonnon rauhasta tuulessa ja tuiskussa tai kovillakin pakkasilla.

Vuokramökin ympärillä on nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja on piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja lasitettu huvimaja, jossa on erillinen kaasulla toimiva parilagrilli. Mökillä on myös kookas joelle aukeava terassi, jossa on istuskeluryhmät noin 10 henkilölle. Saunan terassilla istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun.

Rantasauna, kaksi laituria ja uimakelpoinen joenranta:

Strukan mökillä on puulämmitteinen pieni mökkisauna ja erillinen iso rantasauna. Mökkisauna sisältyy hintaan, rantasauna on erikseen vuokrattavissa lisähintaan 45 eur/vrk. Terassilta suora yhteys laiturille. Laiturilta on uimaportaat veteen. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Rannassa on uimalaiturin oikealla puolella myös pieni erillinen uimapoukama, joka soveltuu myös pienten lasten kahlailuun.Strukan vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. 

Tämä tarjous sisältää:
  • Struka Mökki;
  • Yhden yön majoitus 16 hengelle (Su-To);
  • Saunan käyttö;
  • Paljun käyttö;
  • Soutuvenen käyttö;

Tärkeää:

Tarjous voimassa viikonpäivinä, Su-To.

Tarjous ei ole voimassapyhäpäivinä, eikä kesä- elokuun välisenä aikana.

Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokrahintoihin. Halutessasi voit varaa itsellesi pyyhkeet ja lakanat käyttöön mökiltä. 

Vuokramökki on vuokralaisen käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivänä yleensä klo 16.00 alkaen aina lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä sovittu ja veloitettu. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja vuokranantaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma.

Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Maksuja ei palauteta.Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Strukantie 24, 49270 Pyhtää
Henkilöt: 10-16 Henkilöä
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Tarjous voimassa koko vuoden, poislukien joulu, uusivuosi ja kesä-elokuu
Kupongin vahvistus: Voimassa vain työpäivinä
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 1
Maa: Suomi
Suomen alue: Kymenlaakso
Kaupungit Suomessa: Pyhtää
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

320,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +320

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Kotteria
+358 400-534269 asiakaspalvelu@kotteria.com
Kotteria Google 4.5 / (55)
Kommentit