facebook

Vuokramökki Kaunisvirta

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa.

Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12 henkilölle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

Lomamökki ympärivuotiseen käyttöön:

Tämä mökki tarjoaa sinulle täydellisen ympärivuotisen pakopaikan arjen kiireiden keskellä. Astuessasi sisään tähän lumoavaan mökkiin, huomaat heti sen tunnelmallisen lämpöisen ilmapiirin. Käsityönä valmistettu huvila luo ainutlaatuisen ja viehättävän tunnelman, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi kaiken muun.

Voit herätä aamuisin raikkaaseen ilmaan ja nauttia aamukahvisi terassilla, kuunnellen linnunlaulua ja ihaillen upeita maisemia. Olitpa sitten etsimässä romanttista viikonloppua kahden kesken tai lomaa perheesi kanssa, tämä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökkimme on täydellinen valinta. Anna itsesi upota luonnon syleilyyn ja luo unohtumattomia muistoja tässä taianomaisessa kelohirsimökissä.

Kaunisvirran kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.

Kaunisvirran lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta:

Päärakennuksesta ja saunamökistä, joissa majoittuu yhteensä enintään 12 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuutilat, suihku ja wc.

Saunamökissä on nukkumaparvella erilliset sänyt neljälle ja päärakennuksessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa majoitus 8 henkilölle.

Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa on 140 cm leveä pieni parvivuode.

Yläkerrassa on kaksi isompaa makuuhuonetta, joista toisessa on 2 x 90 cm sängyt ja toisessa 4 x 80 cm sängyt. Osa sängyistä on sijoitettu vierekkäin. Kakkoskerrokseen kulku melko jyrkkiä portaita pitkin.

Päämökissä on myös tunnelmallinen oleskelutila, jossa on tunnelmaa luomassa takka ja mukava iso sohva.

Kaunisvirran päärakennus on kooltaan noin 105 m2 ja saunarakennus 30 m2 parvi noin 15m2. Yhteensä noin 150m2.

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on erikseen vuokrattavissa.

Saunan yläpuolella sijaitsevalla parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. 

Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila:

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi,mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy vähintään 12 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa iso ruokapöytä 10 henkilölle. Mikäli majoittujia on 12, eivät kaikki mahdu saman pöydän ääreen yhtäaikaisesti.

Erillinen saunarakennus, jossa sauna ja pesutilat:

Mökillä on erillinen pohja-alaltaan noin 30me suuruinen saunarakennus, jossa on iso puulämmitteinen sauna.Saunasta upeat näköalat joelle. Saunan yhteydessä on pesuhuone, josta käynti ulkoterassille. Saunan yläpuolella on nukkumaparvi neljälle. Käynti parvelle jyrkkiä portaita pitkin. Myös päärakennuksessa on erillinen suihkutila, jossa myös pyykinpesukone käytettävissä.

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju:

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan edustalla, osittain terassiin upotettuna. Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Erillinen saunarakennus, jossa sauna ja pesutilat:

Mökillä on erillinen pohja-alaltaan noin 30me suuruinen saunarakennus, jossa on iso puulämmitteinen sauna.Saunasta upeat näköalat joelle. Saunan yhteydessä on pesuhuone, josta käynti ulkoterassille. Saunan yläpuolella on nukkumaparvi neljälle. Käynti parvelle jyrkkiä portaita pitkin. Myös päärakennuksessa on erillinen suihkutila, jossa myös pyykinpesukone käytettävissä.

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju:

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan edustalla, osittain terassiin upotettuna.

Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Tämä tarjous sisältää:
 • Kaunisvirta Mökki;
 • Yhden yön majoitus (Su-To);
 • Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12 henkilölle kahdessa erillisessä mökissä;
 • Rantalaituri;
 • Sauna;
 • Grillikatos;
 • Paljun käyttö;

Tärkeää:

Tarjous ei ole voimassapyhäpäivinä, eikä kesä- elokuun välisenä aikana.
Tarjous on voimassa vain viikonpäivinä, Su-To.

Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokrahintoihin. Halutessasi voit varaa itsellesi pyyhkeet ja lakanat käyttöön mökiltä. 

Vuokramökki on vuokralaisen käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivänä yleensä klo 16.00 alkaen aina lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä sovittu ja veloitettu. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja vuokranantaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma.

Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Maksuja ei palauteta.Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Strukantie 38, 49270 Pyhtää.
Henkilöt: 1-12
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Tarjous voimassa koko vuoden, poislukien joulu, uusivuosi ja kesä-elokuu
Kupongin vahvistus: Voimassa vain työpäivinä
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 1
Maa: Suomi
Suomen alue: Kymenlaakso
Kaupungit Suomessa: Pyhtää
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

320,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +320

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Kotteria
+358 400-534269 asiakaspalvelu@kotteria.com
Kotteria Google 4.5 / (55)
Kommentit