facebook

Vuokramökki Kivikoski

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Mökkiloma paljulla, 110km Helsingistä

Kivikosken vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde, sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Etelä-Suomessa Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Mökki soveltuu lomailuun niin kesällä kuin talvellakin ja se tarjoaa mukavat puitteet pieneen irtiottoon arjesta nopeallakin aikataululla.

Viihtyisä joenrantamökki peltomaisemissa, Pyhtään kirkonkylään noin kilometri.

Lomamökki ympärivuotiseen käyttöön:

Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen rannassa kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla.

Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, jossa kesäaikaan aurinkotuolit, grilli ja mahdollisuus ulkoruokailuun.

Joen rannassa on uimalaituri ja pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille. Metsän reunassa on pieni puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja nuotiopaikka. 

Mökkimajoitus 8:lle kahdessa erillisessä rakennuksessa:

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja pikkumökistä, joissa majoittuu yhteensä 8 henkilöä.

Molemmissa mökeissä on makuuhuone ja wc. Sänkyjä on kaikkiaan 5, joiden lisäksi päämökissä on kaksi pientä nukkumaparvea ja sohva.Päämökissä on lisäksi kotoisa oleskelutila, jossa on sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle.

Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja wc. Kivikosken päärakennus on kooltaan noin 65 m2Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt.

Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla säilytysparvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 8 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Pikkumökissä on makuuhuone kolmelle:

Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä sijaitsee erillinen myös talvikäyttöön soveltuva pikkumökki, kooltaan noin 16 m2. Pikkumökki on kelohirsinen mökki, jossa on sängyt kolmelle ja oma wc.

Kaksi sänkyä on sijoitettu vierekkäin ja niissä on iso parivuoteen petauspatja. Mökissä on sähkölämmitys.

Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila:

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju:

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Tämä tarjous sisältää:
  • Kivikoski Mökki;
  • Paljun vapaa käyttö;
  • Mökkimajoitus 1-8:lle hengelle;
  • Yhden yön majoitus (Su-To);

Tärkeää:

Tarjous ei ole voimassapyhäpäivinä, eikä kesä- elokuun välisenä aikana.

Tarjous voimassa viikonpäivinä, Su-To. 

Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokrahintoihin. Halutessasi voit varaa itsellesi pyyhkeet ja lakanat käyttöön mökiltä. 

Vuokramökki on vuokralaisen käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivänä yleensä klo 16.00 alkaen aina lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä sovittu ja veloitettu. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja vuokranantaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma.

Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Maksuja ei palauteta.Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Strukantie 30, 49270 Pyhtää
Henkilöt: 1-8
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Tarjous voimassa koko vuoden, poislukien joulu, uusivuosi ja kesä-elokuu, Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa vain työpäivinä
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 1
Maa: Suomi
Suomen alue: Kymenlaakso
Kaupungit Suomessa: Pyhtää
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

250,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +250

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Kotteria
+358 400-534269 asiakaspalvelu@kotteria.com
Kotteria Google 4.5 / (55)
Kommentit