facebook

Burleskin yksityistunti pienryhmälle 3-8 hlö

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Burleskin ysityistunti sopii mainiosti syntymäpäiviin; lahjaideana tai osana juhlintaa. Pidämme myös ryhmäyksityistunteja virikstyspäiän ohjelmana, polttarien ohjelmana, sekä ystäväporukoille jotka haluavat vietää hauskan tai hemmoteltavan hetken burleskin parissa. Olemme kehittäneet konseptiamme tarkasti, ja tiedämme että osaamme tarjota täysin ainutlaatuisen burleskikokemuksen, jollaista et muualta saa.

Burleskitunnin kesto ja sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tunti voidaan pitää esimerkiksi tanssillisuuteen ja liikunnallisuuteen painottuen, tai haluttaessa tempoltaan rauhallisempana keskittyen enemmän poseerauksiin ja "teaseen" eli kiusoittelun saloihin; tunti voidaan rakentaa myös jonkin tietyn teeman tai rekvisiitan ympärille.

Erikoistoiveista keskustellaan erikseen, ja osa voivat johtaa lisämaksuun, joista sovitaan varauksen yhteydessä.Studio Shangri-La'n valoisat ja tunnelmalliset tilat sopivat mitä mainioimmin burleskipolttarien viettoon punaisine samettiverhoineen, suurine peileineen sekä lukuisine rekvisiittamahdollisuuksineen, mutta pystymme myös tulemaan muualle pitämään tuntia. Mahdolliset matkakulut tai lisäjärjestelyitä voivat johtaa lisämaksuun, joista sovitaan varauksen yhteydessä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Burleskin yksityistunti pienryhmälle 3-8 hlö

Tärkeää:

Vaatteita joissa on mukavaa olla ja joissa pystyy liikkumaan sekä hahmottamaan kehon suuntia, mieluiten ei siis mitään liian väljää.Perus liikuntavaatteet käyvät hyvin. Teeman mukaan saa toki sonnustautua jos haluaa - pääasia että on itsellä mukava olla!Mukaan voi ottaa korkokengät, mutta paljain jaloin (tai sukilla) voi myös osallistua. Liikuntaan sopivat vaatteet joissa sinulla on mukava olla. Yksityistunnin tulee perua viimeistään 7pv ennen sovittua ajankohtaa, muuten veloitamme 50% tunnin hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 24h sisällä, veloitetaan 100% hinnasta, jollei asiakkaalla ole esittää läääkärintodistusta. Studiomme  ei valitettavasti ole esteetön; tilamme sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Talossa ei ole hissiä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vattuniemenkatu 15 B, Euroka-talossa. Sisään pääset talon sisäpihan puolelta
Henkilöt: 3-8
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Kesto: Eri hinta, valitse ylhäältä valikosta.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Kesto

220,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +220

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Studio Shangri-La
info@studioshangrila.fi