facebook

Burleskin yksityistunti ryhmälle 9 hlö +

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen.

Burleskin ryhmätunti Suomen ensimmäisessä varsinaisessa  burleskikoulussa! Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen ensimmäinen varsinainen burleskikoulu – tanssikoulu, joka keskittyy burleskiin ja jota johtavat ja jossa opettavat burleskin ammattilaiset!

Burleskin ysityistunti sopii mainiosti syntymäpäiviin; lahjaideana tai osana juhlintaa. Pidämme myös ryhmäyksityistunteja virikstyspäiän ohjelmana, polttariohjelmana, sekä ystäväporukoille jotka haluavat vietää hauskan tai hemmoteltavan hetken burleskin parissa. Olemme kehittäneet konseptiamme tarkasti, ja tiedämme että osaamme tarjota täysin ainutlaatuisen burleskikokemuksen, jollaista et muualta saa. Burleskitunnin kesto ja sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tunti voidaan pitää esimerkiksi tanssillisuuteen ja liikunnallisuuteen painottuen, tai haluttaessa tempoltaan rauhallisempana keskittyen enemmän poseerauksiin ja "teaseen" eli kiusoittelun saloihin; tunti voidaan rakentaa myös jonkin tietyn teeman tai rekvisiitan ympärille.  Erikoistoiveista keskustellaan erikseen, ja osa voivat johtaa lisämaksuun, joista sovitaan varauksen yhteydessä.Studio Shangri-La'n valoisat ja tunnelmalliset tilat sopivat mitä mainioimmin burleskipolttarien viettoon punaisine samettiverhoineen, suurine peileineen sekä lukuisine rekvisiittamahdollisuuksineen, mutta pystymme myös tulemaan muualle pitämään tuntia.

Mahdolliset matkakulut tai lisäjärjestelyt voivat tässä tapauksessa  johtaa lisämaksuun, joista sovitaan varauksen yhteydessä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Burleskin yksityistunti ryhmälle 9 hlö +

Tärkeää:

Vaatteita joissa on mukavaa olla ja joissa pystyy liikkumaan sekä hahmottamaan kehon suuntia, mieluiten ei siis mitään liian väljää.Perus liikuntavaatteet käyvät hyvin. Teeman mukaan saa toki sonnustautua jos haluaa - pääasia että on itsellä mukava olla!Mukaan voi ottaa korkokengät, mutta paljain jaloin (tai sukilla) voi myös osallistua.  60 / 90 minAjankohdasta sovittava erikseen.Pidempi oppitunti mahdollista lisämaksusta. Studiomme  ei valitettavasti ole esteetön; tilamme sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Talossa ei ole hissiä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: info@studioshangrila.fi
Henkilöt: 1-9
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Kesto: Eri hinta, valitse ylhäältä valikosta.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Kesto

215,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +215

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Studio Shangri-La
Vattuniemenkatu 15 B, Euroka-talossa. Sisään pääset talon sisäpihan puolelta