facebook

Studio Shangri-La, 5.kerran sarjakortti

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Studio Shangri-La:n sarjakortilla osallistut kaikkiin normaalihintaisiin viikkkotunteihin: Burleskitanssi, burleski, klassinen pilates, Seasonal Yoga tai Barre Move.

BURLESKITANSSI 55 minBurleskitanssi on tanssillista liikuntaa joka ammentaa burleskin historian liikekielestä. Kabaree- ja vaudevilletraditioista periytyvä burleski yhdistää kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa tanssia slapstick-komediaan. Burleskitanssitunneilla hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin ja iloa olemukseen. Tuntiin sisältyy yleensä pieni lihaskunto-osio sekä palauttavat venyttelyt. Tunnille suositellaan vaatteita joissa on helppo liikkua ja hahmottaa kehon suuntia; tanssia voi korollisissa kengissä, pehmeissä tossuissa tai paljain jaloin. Toisin kuin esiintyvillä ryhmillämme, tämä kurssi ei sinänsä johda lavaesiintymiseen, mutta halukkailla on mahdollisuus päästä esittämään kauden aikana harjoiteltu numero studion joulu- tai kevätnäytöksessä.

BARRE MOVE 50 min
BarreMove on liikuntakonsepti Ruotsista jota treenataan myös Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi vielä vain muutamassa paikassa Suomessa! Kysessä on tehokas,  toiminnallinen tanssiliikuntatunti, joka hyödyntää liikkeitä mm. joogasta ja pilateksesta sekä hakee inspiraatiota baletin liikekielestä. Tunnilla tehdään tanssiliikkeitä ja eri liikeyhdistelmiä niin seisten kuin lattialla / matolla – treenaamme kehoa kokonaisvaltaisesti ja kaikissa suunnissa. Barre Moven avulla parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistetaan kehoa ja saadaan napakampi keskivartalo. Myös nilkkojen liikkuvuus ja vahvuus paranevat tällä tunnilla. Tunnilla ei tehdä koreografiaa, eikä tunti vaadi aiempaa kokemusta tanssista. 

SEASONAL YOGA 60 minSeasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon ja vuodenaikojen muutoksilla on vaikutusta meihin ja joogaharjoitukseemme. Tunnilla työskennellään asanoiden eli fyysisen harjoituksen, hengitysharjoitusten ja meditaation parissa. Vuodenaikojen vaihtelut vaikuttavat myös joogaharjoitukseen: talvella teemme hitaampaa Yin-painotteisempaa harjoitusta, kesällä puolestaan voimakkaampaa ja dynaamisempaa Yang-tyyppistä Vinyasa Flow-harjoitusta. Kaikkien vuodenaikojen joogassa yhdistyvät kuitenkin nämä kummatkin puolet. 

KLASSINEN PILATES 60 minPilates on kehonhallintatekniikka joka vahvistaa selkärangan sekä keskivartalon syviä lihaksia, opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein sekä syventää hengitystä. Pilates on dynaaminen treeni joka auttaa parantamaan tietoisuutta omasta kehosta ja jonka hyödyn huomaa niin muissa urheilulaijeissa kuin arkielämässäkin. Klassisessa pilateksessa teemme alkuperäisen liikesarjan liikkeet samassa järjestyksessä, samoilla siirtymillä ja saman rytmin mukaan, kuin Joseph Pilates ne alunperin suunnitteli.Tunti ei sovi raskaana oleville. 

Tämä tarjous sisältää:
 • Studio Shangri-La, 5.kerran sarjakortti;
 • Burleskitanssi;
 • Burleski;
 • klassinen pilates;
 • Seasonal Yoga;
 • Barre Move;

Tärkeää:

Viikkotunteja tarjoilla ma-to, tuntien kesto 50/55/60 min tunnista riippuen. Liikuntaan sopivat vaatteet joissa sinulla on mukava olla. varattu tunti tulee perua viimeistään 2h ennen tunnin alkamista. Studiomme  ei valitettavasti ole esteetön; tilamme sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Talossa ei ole hissiä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: info@studioshangrila.fi
Kesto: 5 x1h
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

80,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +80

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Studio Shangri-La
Vattuniemenkatu 15 B, Euroka-talossa. Sisään pääset talon sisäpihan puolelta