facebook

Veitsetön kasvojenkohotus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Ainutlaatuinen Morpheus8 radiofrekvenssihoito kasvoille, kaulalle ja vartalolle.

Oletko jo kuullut vallankumouksellisesta laitehoidosta, jonka avulla nautit välittömästi kiinteämmästä ja sileämmästä ihosta?

Voit nyt saavuttaa klinikallamme Morpheus8 radiofrekvenssihoidon tarjoamia maailmanluokan hoitotuloksia, joiden nimeen myös lukuisat tunnetut julkisuudenhenkilöt kuten Eva Longoria, Kim Kardashian, Carmen Lomana ja Lindsay Lohan vannovat.Morpheus8 on ei-kirurginen neulaushoito, jossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin (RF) tehot.

Ikääntyessämme ihomme alkaa menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu ryppyjä ja juonteita. Morpheus8-hoito stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa, jonka myötä: Iho kiristyy  Ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi Ihosta tulee tasaisempi Ihosta tulee kiinteämpi Ihosta tulee kirkkaampi Ihohuokoset pienenevät Aknearvet häivyttyvät Kasvon piirteet tulevat paremmin esille ja yleisilme piristyy.

Morpheus8-hoidosta toipuminen on nopeaa ja ensimmäisiä tuloksia on nähtävissä jo muutamassa viikossa. Ihon syvemmissä kerroksissa tapahtuvaa ihon uudistumista tapahtuu vielä pidemmän aikaa ja lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 2-3kk kuluttua. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme noin 3-5 kerran sarjahoitoa. Hoidot toteutetaan noin 4 viikon välein.

Kenelle hoito sopii?Morpheus8 sopii lähes jokaiselle! Se on kehitetty erityisesti erilaisten iho-ongelmien, kuten epätasaisen ihonsävyn, ihon juonteiden ja pintaryppyjen, aknearpien ja ikääntymismuutosten sekä veltostuneen ihon hoitoon.

Mihin hoidon teho perustuu?Ainutlaatuisessa hoidossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt. Radiofrekvenssin lämpöenergia vaikuttaa ihon sisällä kollageeni- ja elastiinisäikeisiin, jolloin ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu. Kollageenin tuotannon aktivoitumisen myötä ihonalainen kudos alkaa kiinteytymään, mikä näkyy ulospäin esimerkiksi ihon kiinteytymisenä ja ryppyjen sekä juonteiden tasoittumisena.

Tämä tarjous sisältää:
  • Ainutlaatuinen Morpheus8 radiofrekvenssihoito kasvoille, kaulalle ja vartalolle;
  • alkukonsultaatio;
  • ihon puhdistus;
  • Profhilo-hoito koko kasvoille ja kaulalle tai Tuhkimokohotus;
  • puudustusvoiteen sekä itse hoitotoimenpide;

Tärkeää:

Morpheus8-hoito voi tuntua iholla lievänä pistelynä ja kuumotuksena puudutuksesta huolimatta. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, lievää turvotusta ja kuumotusta, joka johtuu hoidon aiheuttamasta lämpöenergiasta. Oireet tasaantuvat muutamassa päivässä ja sairaanhoitajamme antaa kattavat jälkihoito-ohjeet klinikalla.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vuorimiehenkatu 5 LH 3, 00140 Helsinki
Kesto: ~ 120 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Kasvot
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

2 400,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +2400

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Skin Atelier Helsinki Oy
info@skinatelier.fi