facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Ultraformer III MMFU - Kaksoisleuka ja kaula

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kasvojen, kaulan ja vartalon kohotushoito ilman toipumisaikaa. Ultraformer III on täysin uudenlainen ja tehokkain HIFU-kohotushoito, jossa ihon kudoksia kiinteytetään ja kiristetään ultraääniteknologian avulla. Tehokas hoito kohottaa ja kiinteyttää toivottua hoitoaluetta ja lopputuloksena on nuorekas ja kiinteytynyt iho.

Monipuolisella Ultraformer-hoidolla voidaan kohottaa kasvojen ja vartalon löysää ja veltostunutta ihoa, tasoittaa hienojuonteita ja ryppyjä, tasoittaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä sekä lisätä ihon elastisuutta. Lopulliset tulokset näkyvät 3-6 kk jälkeen.

Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella voi olla pientä turvotusta sekä punoitusta. Hoito suoritetaan aina kahdessa osassa niin, että hoitoon tuleva sitoutuu tulemaan jälkikontrolliin 2-3 kk päästä. Hoidon tulokset ovat aina yksilöllisiä ja maksuttomassa konsultaatiossa kerromme, kuinka pääset yksilöllisiin tavoitteisiisi.

Tämä tarjous sisältää:
 • Ultraformer III MMFU - Kaksoisleuka ja kaula
Tietoa elämyksestä
Osoite: Vuorimiehenkatu 5 LH 3, 00140 Helsinki
Kesto: 70 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Kasvot
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

800,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +800

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Skin Atelier Helsinki Oy
info@skinatelier.fi
Google 4.9 / (15)
 • Asiantuntevaa, ystävällistä ja kaikinpuolin miellyttävää ….huippuhoitoja,
 • Lämmin palvelukokemus, jossa otettiin huomioon asiakas kokonaisuutena. Charlotte on ammattilainen, joka miettii ratkaisua asiakas, ei myynti edellä. Kiitos myös hyvistä jatkosuosituksista.
 • Todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Sairaanhoitaja selitti minulle oikein rautalangasta vääntäen mitä hoitoja hän minulle suosittelee sekä miksi hän ei juuri minun kohdalla tekisi toimenpidettä, jota itse olin ajatellut alunperin. Ammattimaista ja luottamusta herättävää toimintaa! Aion todellakin jatkossa asioida kyseisessä paikassa.
 • Charlotte on todella ammattitaitoinen hoitaja. Hän tarkkailee yksilöllisesti ihon tarpeita ja suosittelee siihen sopivia hoitoja. Olen ollut erittäin tyytyväinen ja tulen jatkossakin käymään hoidoissa hänen luona. Vahva suositus ?
 • Miellyttävä ja rauhallinen ihonhoidon klinikka. Charlotte on rautainen ammattilainen. Hänen taitonsa on huipputasoa. Hän tekee ihmeitä iholle kuin iholle. Hän on innovatiivinen, kehittää koko ajan palveluitaan.tse olen käynyt hoidattamassa ihoani vuosien ajan Charlotten luona ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Charlotten silmä on tarkka ja hän vaalii luonnollista kauneutta ihon hoitamisessa.
Kommentit