facebook

Facelift paketti

Uudet tilaajat saavat 10% lisäalennuksen.

Haluatko luonnollisesti kohotetut piirteet ilman veistä? Klinikkamme yksi suosituimmista palveluista on aikuisten naisten Veitsetön Facelift, jossa yhdistyy tavoitteiden ja lähtötilanteen perusteella valitut hoitomuodot. 

Tehokas, turvallinen ja kivuton kasvojenkohotusHIFU eli High Intensity Focused Ultrasound on tehokas hoitomenetelmä, jossa kasvoja kohotetaan ilman kirurgiaa. HIFU-hoito kiihdyttää erityisesti ihon kollageenituotantoa mikä kiinteyttää kudosta luonnollisesti - iho kiinteytyy ja rypyt sekä juonteet tasoittuvat. HIFU sopii erityisesti henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät halua kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU-hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti ilman pitkää toipumisaikaa.Skin Atelier on erikoistunut kirurgittomiin kasvojenkohotuksiin ja käytössämme on uusin, turvallinen teknologia. Meillä on vankka kokemus laitehoidoista ja hoidon tekee aina HIFU-hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme Charlotte Fellman. Hoidosta on tehty paljon lääketieteellisiä tutkimuksia ja hoito on hyväksytty esteettinen ja turvallinen hoitomuoto sairaanhoitajan tai lääkärin tekemänä. Hoidon voi uusia 1-2 kertaa vuoden jälkeen, tämä arvioidaan yksilöllisesti. Yleensä yksi hoitokerta riittää oikean ja turvallisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Turvallinen ja tehokas hoito moneen tarpeeseenFractora-hoito (Fraktionaalinen kasvojenkohotus) on laitehoito, joka kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta sekä poistaa tehokkaasti ryppyjä ja hienojuonteita. Hoidossa kasvojen ja kaulan veltostunutta ihoa kiinteytetään ilman kirurgiaa. Fraktionaalinen hoito tasoittaa myös arpia ja esimerkiksi auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Fractora-hoidossa yhdistyy kolme ihoa kiinteyttävää hoitomuotoa: mikroneulaus, lämpöaallot ja radiofrekvenssi. Tämä medikaalinen hoitomuoto on tehokas kohottamaan kasvoja ja parantamaan ihon laatua. Hoito suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa vuodessa ihon kunnosta riippuen.Hoidon myötä iho uudistuu, rypyt silottuvat, pigmenttiläiskät tasoittuvat ja ihohuokoset pienenevät - ihosi tuntuu täysin uudistuneelta hoitosarjojen jälkeen! Tämä onkin Skin Atelierin suosituimpia hoitoja ikääntyvän ihon ja kaksoisleuan hoidossa.

Laadukkaat mesolangat kasvoille ja vartalolle ovat maailmalla todella suosittu hoitomuoto esteettisessä ihonhoidossa. Aasiasta kotoisin tuleva hoitomuoto on tullut yhä suositummaksi myös meillä Suomessa. Lankoja käytetään usein yhdistelmähoitona muiden ihonnuorennus toimenpiteiden ohella. Skin Atelierissa olemme erikoistuneet mesolanka toimenpiteisiin ja käytämme tutkittuja ja maailmalla käytetyimpiä turvallisia lankoja, jotka on tehty polydioksanini materiaalista. Tämä lanka (PDO) on turvallinen materiaali ja sitä käytetään ympäri maailman kirurgisten toimenpiteiden haavojen sulkemiseen. Langat ovat biohajoavaa materiaalia. Langat uudistavat ihon kollageeni ja elastiini synteesiä ja näin ihon omat varastot aktivoituvat. Tämä edesauttaa ihon kiristymistä ja siksi lankoja käytetäänkin ihon kiristykseen ja kasvojen muotoiluun.  Mesolanka toimenpide kestää noin 30 minuuttia. Asiakkaan tulee välttää kalaöljyjä ja verta ohentavia lääkkeitä, kuten särkylääkkeitä (paitsi Paracetamol=Panadol) 2 viikkoa ennen hoitoa. Toimenpide sopii kaikille ihotyypeille 30 ikävuodesta ylöspäin, mutta jos sinulla on ollut akneiho elämässäsi, hoito täytyy arvioida tarkkaan sairaanhoitajan kanssa vastaanotollamme. Hoito sopii miehille ja naisille, jotka haluavat hoitaa veltostunutta ihoa ja nostaa kasvojen poskien rasvapatjaa ylöspäin tai loiventaa juonteita. 

Tämä tarjous sisältää:
  • Facelift paketti;
  • HIFU-laitehoito;
  • hamsteripussit/kaksoisleuka ;
  • Fractora-hoito koko kasvoille ;
  • Mesolangat tai Tuhkimokohotus ;
Tietoa elämyksestä
Osoite: Vuorimiehenkatu 5 LH 3, 00140 Helsinki
Kesto: 75-90 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Kasvot
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

1 500,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +1500

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Skin Atelier Helsinki Oy
info@skinatelier.fi