facebook

Ripsienpidennys klassinen

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.

Ripsien pidennykset ovat huomaamattoman kevyet ja antavat sensuellin ulkonäon niin päivällä kuin yölläkin. Olit sitten menossa rannalle, lukioon, sukukokoukseen tai vihittäväksi, tai suunnittelemassa iltaa kaupungilla, ripsien pidennykset antavat sen ”wau” -näyn nuoruudesta ja elinvoimasta!

Olemme asiantuntijoita poistamaan ja korjaamaan ripsien pidennyksiä, jos ne ovat asetettu väärin toisaalla ja autamme omien ripsiesi uudelleen kasvattamisessa, jos ne ovat vaurioituneet taitamattoman hoitajan toimesta.

Teemme kaikkemme, että saamme sopimattomat ripsien pidennykset poistettua niin nopeasti, hellästi ja vähin vaurioin omille ripsille kuin mahdollista.Kokeneet ja taitavat teknikkomme käyttävät laadukkaimpia saatavilla olevia materiaaleja ripsien pidennyksiin, pitkä kestoista mutta hellävaraista lääketieteellistä liimaa ja äärimmäistä huolellisuutta antaakseen asiakkaalle halutun ulkonäön ja lopputuloksen.

Maya Beauty salonki tekee ripsien pidennykset yksilöllisesti vastaamaan kasvoja ja elämäntyyliä. Käytämme tekniikkaa, joka ei vaurioita omia ripsiä. Monet asiakkaistamme ovat käyttäneet ripsien pidennyksiä vuosia ja säilyttäneet omat upeat ripsensä!

Tämä tarjous sisältää:
  • Ripsienpidennys klassinen

Tärkeää:

Peruutus 24 tuntia etukäteen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Hämeentie 94, Helsinki
Kesto: 1 tunti. 40 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

69,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +69

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Maya Beauty Oy
mayabeauty94@gmail.com
Maya Beauty Oy Google 3.7 / (65)
  • Ystävällinen palvelu siisti , rauhallinen , hyvät ripset ja geelikynnet sain taas.
  • Poistatin geelikynteni ja työntekijä kirjaimillisesti repi geelipinnoitteen kynsitipin avulla irti eikä jaksanut viilata kaikkia kynsiä. Kynsieni pinta vaurioitui merkittävästi tästä. Järkyttävää palvelua.
  • Tulin jalkahoitoon ystäväni kanssa. Ystäväni on menossa ylihuomenna naimisiin. Olin varannu ajan Timmasta. Ystäväni oli aiemmin koittanut käyttää saamaansa alennuslappua varaamalla Timmasta, mut sillon hänelle sanottiin, että sillon ei voi käyttää kuponkia, kun täytyy mennä Timman hinnoilla. Lapussa ei tällaista oltu mainittu. Siispä nyt hän oli varannu tekstarilla ajan. Ystäväni varausta ei oltu laitettu järjestelmään. Yritin tarjota omaa paikkaani ystävälleni, mutta sanottiin, ettei se käy. Seuraava vapaa aika olisi ollut niin myöhään, ettei ystäväni olisi muiden häävalmistelumenojen vuoksi enää kerinnyt jäädä sitä odottamaan. Ja mitä tarjottiin kompensaatioksi tästä? Senkin jälkeen, kun sanoin, että ylihuomenna ystäväni menee naimisiin? "Saat tän kupongin takas, jos haluut"! Hyvin huonosti pelattu asiakaspalvelutilanne. Suorastaan törkeää kohtelua.
  • HEI!! ENNEN KUIN KÄYTTE TÄÄLLÄ, HARKITKAA KAHDESTI TÄNNE MENOA!!! Teen tämän kaverini puolesta, joka haluaa pysyä nimettömänä. Instagrammissa TODELLA MONI kynsi kuva oli internetistä (erityisesti Pinterestistä) kopioitu ja muutamassa läntätty "Maya" leima päälle! Lisäksi täältä saatava palvelu, ainakin kun tulee kynsiin, ei ole hyvää! Jälki oli aivan hirveää. Mallikuvassa oli coffin malliset geelikynnet, mutta sain perus pyöreät kärjet, rosoista reunaa ja hirveän lakkauksen. Ei edes siistinyt kynsinauhaa. Myös hygienia puolessa on hiukan moitittavaa. (Työnsi kynsinauhaani pois tieltä omalla kynnellään, ei pessyt käsiään ainakaan minun nähden, käytti samaa sutia kynsiini, jota käytti muitten jalkoihin jne.) Älkää menkö, ellette halua tulla huijatuksi ja skämmätyksi. Säästäkää rahaanne!
  • Ostin lahjakortin ripsien taivutukseen offerilla kautta. Ilmoituksessa luki että varaukset timman kautta ja varaukseen kirjoitettava offerilla. Aika oli perjantaina 16.30 ja matkalla hoitolaan, sain viestin 16.00 että aika peruttu. Yritin soittaa, katkaisivat puhelun. Laitoin viestiä niin vastasivat vain ettei aikaa voi varata timman kautta. Kysymykseen mistä se sitten varataan eivät koskaan vastanneet. Pyysin offerillaa perumaan lahjakortin koska jos asiakaspalvelu on näin kamalaa, en halua tietää mitä työnjälki on.
Kommentit